• Μειωμένη τιμή

Roger & Gallet Bois d'Orange Fresh Fragrant Water 30ml

Κωδικός: 3337875204934

Μάρκα: Roger & Gallet

23,00 €
13,80 € -40%
με ΦΠΑ

Νότες: Μανταρίν Οράνζ, Βασιλικό, Βερβένα Λεμόν, Νερόλι, Άνθος Πορτοκαλιού Αφρικής, Κέδρο Της Βιρτζίνιας, Ροδόξυλο Βραζιλίας Και Κεχριμπάρι.

Ποσότητα
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

3337875204934
1 Αντικείμενο
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Aboca Fitonasal Spray από 6 Ετών 30ml

Συμπυκνωμένο σπρέι που δημιουργεί ένα προστατευτικό αποσυμφορητικό φιλμ και ενδείκνυται για όλους τους τύπους κρυολογήματος, αλλεργίας και, γενικά, για τις περιπτώσεις συμφόρησης και ερεθισμού των ρινικών κοιλοτήτων, που συνδέονται με οξεία ή χρόνια προβλήματα.

Youth Lab. Tight Me Up Value Set

Σετ Καλλυντικών με Serum / Μάσκα Ματιών.Σετ αντιγήρανσης με ορό προσώπου που ενισχύει τη σύνθεση των δομικών συστατικών της επιδερμίδας και επαναφέρει τη λάμψη και μάσκες ματιών από υδροτζέλ για πλήρη αναδόμηση της περιοχής των ματιών.

Frezyderm Sun Screen on the Move Αδιάβροχη Αντηλιακή Λοσιόν Προσώπου SPF50 σε Spray 75ml

Αντηλιακό spray προσώπου ταχείας εφαρμογής και πολλαπλής χρήσης με φωτοσταθερά φίλτρα ευρέoς φάσματος. Διαθέτει Τεχνολογία Super Fine Mist υψηλής προστασίας και Τεχνολογία On the Move για ταχύτατη εφαρμογή, ακόμα και εν κινήσει, ενώ χάρη στην τεχνολογία Hydro Cosmetic προσφέρει οπτική βελτίωση των ρυτίδων και ματ όψη. 

Vichy Neovadiol Redensifying Peri-menopause Κρέμα Προσώπου Νυκτός για Αντιγήρανση με Υαλουρονικό Οξύ 50ml

Κρέμα νύχτας για την επιδερμίδα στην περιεμμηνόπαυση, με ευχάριστη και πλούσια υφή για άμεση αίσθηση άνεσης και δροσιάς. Με proxylane, εκχύλισμα cassia και υαλουρονικό οξύ. Επαναφέρει την πυκνότητα, χαρίζει εφέ lifting, μειώνει την ξηρότητα και τη χαλάρωση και βελτιώνει τη σφριγηλότητα.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ 06/2024

Korres Σετ Περιποίησης 30ml

Πακέτο περιποίησης, της εταιρείας Korres, ιδανικό για όλους τους τύπους επιδερμίδας.

Τα σετ περιποίησης είναι ένα έξυπνο και χρήσιμο δώρο για κάθε περίσταση.

Χρησιμοποίησε κάθε προϊόν του σετ σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης του.

Περιεχόμενα σετ: Νεσεσέρ, Serum, Κρέμα Σώματος, Κρέμα Προσώπου

Δράση: Αντιγήρανση, Ενυδάτωση

Vichy Aqualia Thermal Ενυδατική Κρέμα Προσώπου Νυκτός για Κανονικές Επιδερμίδες με Υαλουρονικό Οξύ 75ml

Ενυδατική κρέμα νύχτας και μάσκα 2 σε 1, με δροσερή υφή και υποαλλεργική σύνθεση. Ιδανική για γυναίκες κάθε ηλικίας με αφυδατωμένη επιδερμίδα που εμφανίζει σημάδια δυσφορίας και κόπωσης. Η Aqualia Thermal Night Spa δρα την νύχτα ενυδατώνοντας την επιδερμίδα σε βάθος. Κατάλληλη και για τις ευαίσθητες επιδερμίδες, καθώς είναι δοκιμασμένη υπό δερματολογικό έλεγχο και δεν περιέχει paraben.

Korres Wild Rose Natural Glow Primer Προσώπου σε Κρεμώδη Μορφή 40ml

Yβριδικό primer με πέρλες αντανάκλασης φωτός εμπλουτισμένο με Βιταμίνη Super C για ενισχυμένη ενυδάτωση, άμεση φωτεινότητα και βελτίωση του τόνου της επιδερμίδας. Δημιουργεί τον ιδανικό καμβά για το μακιγιάζ, βελτιώνει αισθητά την εφαρμογή και διάρκειά του χαρίζοντας όψη υγείας και φυσικής λάμψης.

Korres Aloe & Dittany Shampoo 2x250ml

Απαλό σαμπουάν με ήπιους καθαριστικούς και μαλακτικούς παράγοντες. Mε εκχυλίσματα από ΔίκταμοΜατζουράνα και Τσάι του βουνού βιολογικής καλλιέργειας από την Κρήτη. Δεν περιέχει σιλικόνες και λοιπές επιβλαβείς συνθετικές ενώσεις, όπως paraben, mineral oils, προπυλενογλυκόλη, αιθανολαμίνες. Ιδανικό για καθημερινή χρήση.

Προσθήκη στη σύγκριση menu BetterYou Vitamin C Daily Oral Spray 100mg 25ml

Συμπλήρωμα διατροφής σε υπογλώσσιο σπρέι με βιταμίνη C, βιταμίνη Β2 και σελήνιο που προσφέρει τόνωση και ενέργεια, ενώ συμβάλλει στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος. Με φυσική γεύση κεράσι και βατόμουρο.