• Μειωμένη τιμή

Frezyderm Crilen Cream 50ml

Κωδικός: 16851

Μάρκα: Frezyderm

11,22 €
6,16 € -45,1%
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Eκτός αποθέματος - Κατόπιν παραγγελίας

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

Ενυδατικό γαλάκτωμα κατάλληλο για παιδιά και ενήλικες με ενεργά συστατικά που κρατούν τα έντομα μακριά από τα ακάλυπτα σημεία του σώματος. Προσφέρει ενυδάτωση και εντομοαπωθητική δράση. Εφαρμόζεται στα ακάλυπτα σημεία του σώματος, ενώ συνιστάται να μην χρησιμοποιείται σε πάσχουσες περιοχές, τραύματα, ανοιχτές πληγές κλπ. Είναι δερματολογικά ελεγμένο και xωρίς άρωμα. 

Συστατικά & Οφέλη 

H Crilen Cream απωθεί τα έντομα, ενώ παράλληλα ενυδατώνει και περιποιείται την επιδερμίδα. Η δράση του οφείλεται στα ενεργά συστατικά που περιέχει:

Σιτρονέλλα: Εντομοαπωθητική δράση

Allantoin | Βιταμίνη Ε: Επουλωτική δράση | Ενίσχυση ελαστικότητας του δέρματος

Betaine | Sodium Hyaluronate: Ενυδατική δράση


16851
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

KiETLA: Γυαλιά Ηλίου Ourson 2-4 ετών Silver Blue

Τα γυαλιά ηλίου Ourson είναι άθραυστα, με ειδικό σχεδιασμό για τα ταιριάζουν απόλυτα στα αυτάκια και στην μύτη των μικρών παιδιών ανάλογα την ηλικιακή ομάδα και έχουν φακούς μέγιστης προσταστίας κατηγορίας 3!

Με ειδικό εφέ καθρέυτη χωρίς όμως να είναι πολωτικά (polarised), καθώς δεν ενδείκνυται για μικρά παιδιά! 

Έτσι είναι ακαταμάχητα παρέχοντας την απόλυτη προστασία και ασφάλεια από την υπεριώδης ακτινοβολία!

Φακοί προστασίας κατηγορίας 3 polycarbonate με εφέ καθρέφτη.

- 100% προστασία από UVA, UVB και UVC ακτινοβολία.

- Φακοί: 3,4 εκ (1-2 ετών) και 3,6 εκ. (2-4 ετών) για την πλήρη προστασία των ματιών των παιδιών.

- Ενσωματωμένο ειδικό φίλτρο της KiETLA για μείωση της αντανάκλασης.

- Δεν είναι αγρατζούνιστα λόγω του εφέ καθρέφτη. 

Frezyderm Crilen After Nip 30ml

Απαλό gel που ανακουφίζει το ερεθισμένο δέρμα από το τσίμπημα εντόμων καθώς και την επαφή με τσούχτρες, μέδουσες, τσουκνίδες και ό,τι άλλο μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό. Εφαρμόζεται τοπικά μετά το τσίμπημα, ενώ μπορεί να εφαρμοστεί άφοβα και κατά τη διάρκεια της ημέρας καθώς δεν παρουσιάζει αντιδράσεις φωτοευαισθησίας. Είναι κατάλληλο για βρέφη, παιδιά και ενήλικες. 

Fresk Παιδικό Μαγιό Αντιηλιακή (UV) Πάνα για Κορίτσι Ροζ

Ετοιμαστείτε για την παραλία ή την πισίνα με το απίθανο, πάνα - μαγιό της Fresk!  

Χάρη στην UV50 προστασία, το μικρό σας είναι προστατευμένο από τον ήλιο ενώ με το μαλακό και απορροφητικό υλικό στο εσωτερικό το δερματάκι του διατηρείται στεγνό και δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τυχόν .... "διαρροές" που προκύψουν! 

Πολύ πρακτικό για να το χρησιμοποιήσετε ξανά και ξανά χωρίς να φορέσετε έξτρα πάνα. Απλά το πλένετε και το ξαναφοράτε smiley

Είναι κατασκευασμένο από ανακυκλωμένο νάυλον και ως εκ τούτου είναι η οικολογική εναλλακτική λύση σε σχέση με τις συμβατικές πάνες κολύμβησης μιας χρήσης.

Χαρακτηριστικά:

UV προστασία 50+

Απορροφητικό εσωτερικό υλικό

Δεν υπάρχουν ... διαρροές 

Πλένεται στους 30 ° C 

Υλικό: ανακυκλωμένο νάυλον

Nuxe Melting Cream High Protection SPF50 50ml

Κρέμα προσώπου που προσφέρει διπλή προστασία από τις ακτίνες UVA και UVB και προστατεύει από τη δημιουργία πανάδων. Είναι ιδανική για την ευαίσθητη επιδερμίδα του προσώπου, απορροφάται εύκολα και αφήνει την επιδερμίδα απαλή και λεία χάρη στην εμπλουτισμένη της φόρμουλα σε εκχυλίσματα από water & sun flowers και ισχυρά αντιοξειδωτικά συστατικά κατά των ελεύθερων ριζών

A Little Lovely Company Savanna Πλαστικό Παιδικό Δοχείο Φαγητού Πράσινο

Παιδικό, πλαστικό δοχείο φαγητού της εταιρείας A Little Lovely Company σε πράσινο χρώμα. Είναι κατάλληλο για την αποθήκευση και μεταφορά ενός πλήρους γεύματος στο σχολείο, στο πάρκο αλλά και στις σχολικές εκδρομές.

Lunch box: 15.8x14x7cm

Μικρό δοχείο: 9x9x4.5cm

Μεγάλο δοχείο: 12x12x5.5cm

Μεσαίο δοχείο: 10.5x10.5x5cm

Mad Beauty You Melt My Heart Lip Balm

Ενυδατικό balm που θρέφει και προστατεύει σε βάθος τα χείλη. Ενισχύει με χρώμα τη φυσική απόχρωση των χειλιών και αφήνει ένα απαλό και λαμπερό αποτέλεσμα. Η συσκευασία του σας επιτρέπει να εφαρμόσετε όση ποσότητα επιθυμείτε, ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Τύπος: Balm

Συσκευασία: Pot

Pharmasept Heliodor Face SPF50 50ml

Το αντηλιακό της Pharmasept είναι σε μορφή κρέμας και προορίζεται για το πρόσωπο. Συστήνεται η εφαρμογή του πριν την έκθεση στον ήλιο, καθώς και η συχνή ανανέωσή του ειδικότερα μετά από εφίδρωση, κολύμπι ή σκούπισμα.

Περιοχή Χρήσης: Προσώπου

Δείκτης Αντιηλιακής Προστασίας (SPF): 50SPF

Υφή: Κρέμα

Χρώμα: Χωρίς Χρώμα

Vichy Ideal Soleil Milk for Children SPF50 300ml

Παιδικό αντιηλιακό γαλάκτωμα με ρευστή και απαλή υφή για προστασία της ευαίσθητης επιδερμίδας από τον ήλιο. Δεν περιέχει άρωμα, parabens και χρωστικές, ενώ χάρη στην υποαλλεργική του σύνθεση είναι κατάλληλο για ευαίσθητες επιδερμίδες. Ενδείκνυται για παιδιά με ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα. Εφαρμόστε το γαλάκτωμα αμέσως πριν την έκθεση.

Vichy Ideal Soleil Anti Ageing SPF50 50ml

Αντιηλιακή κρέμα προσώπου που παρέχει υψηλή αντηλιακή προστασία, στο ευαίσθητο δέρμα του προσώπου από τη φωτογήρανση. Εμπλουτισμένο με μαύρο τσάι, υψηλής περιεκτικότητας σε AHA, βιταμινών και πολυφαινόλων, διορθώνει τις λεπτές γραμμές, τον τόνο και την υφή του δέρματος.