• Μειωμένη τιμή

La Roche Posay Effaclar Mask 100ml

Κωδικός: 13639

Μάρκα: La Roche-Posay

16,80 €
13,44 € -20%
με ΦΠΑ

Περιέχει ήπιο άργιλο που αφαιρεί το πλεονάζον σμήγμα και τους ρύπους

Ημερομηνία λήξης 05/2023

Ποσότητα
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

La Roche Posay Effaclar Masque Sebo Regulateur μάσκα καθαρισμού, περιέχει ήπιο άργιλο που αφαιρεί το πλεονάζον σμήγμα και τους ρύπους, ακόμα και τους μη ορατούς (σκόνη, μικροσωματίδια ρύπανσης) και ρυθμίζει τη γυαλάδα.

Οφέλη:

  • Οι πόροι καθαρίζουν
  • Η επιδερμίδα καταπραΰνεται, ενώ παραμένει ματ και λιγότερο λιπαρή για περισσότερο χρόνο

Οδηγίες χρήσης:

Μια ή δύο φορές την εβδομάδα, εφαρμόστε ένα λεπτό στρώμα μάσκας La Roche Posay Effaclar Masque Sebo Regulateur στο δέρμα. Αφήστε τη να δράσει για 5΄ και ξεπλύνετε όλο το πρόσωπο με άφθονο νερό.

Έπειτα εφαρμόστε την κατάλληλη φροντίδα Effaclar. Αποφύγετε την περιοχή των ματιών και των χειλιών. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια ξεπλύνετε άμεσα με άφθονο νερό.

Συστατικά:

  • Περιέχει ιαματικό νερό της La Roche Posay
  • Χωρίς paraben

13639
2 αντικείμενα
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Filorga Universal Cream 100ml

Η κρέμα προσώπου της εταιρείας Filorga είναι μια 24ωρη κρέμα που μπορεί να φορεθεί πρωί και βράδυ, χωρίς να απαιτείται ξεχωριστά η χρήση κρέμας νυκτός. Είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος και για όλες τις ηλικίες.

Δράση: Ενυδάτωση

Όγκος: 100ml

Υφή: Cream

Origins Drink Up 10 Minute Hydrating Mask With Apricot & Swiss Glacier Water 75ml

Μάσκα προσώπου της Origins, η οποία έχει πλούσια σύνθεση και είναι κατάλληλη για κανονικές, ξηρές, καθώς και αφυδατωμένες επιδερμίδες. Εφαρμόζεται στο πρόσωπο και χρειάζεται ξέβγαλμα με νερό για τυχόν υπολείμματα της μάσκας που δεν έχουν απορροφηθεί. Χάρη στη σύνθεσή της με αυξημένη περιεκτικότητα σε συστατικά, εισχωρεί στις ανώτερες στοιβάδες του δέρματος εξαλείφοντας τα σημάδια κόπωσης.

Περιοχή Χρήσης: Πρόσωπο

Τρόπος Εφαρμογής: Κρέμα

Δράση: Αναζωογόνηση

Οι χρήστες που την έχουν αγοράσει την ξεχωρίζουν κυρίως γιατί έχει εύκολη εφαρμογή και αφαιρείται εύκολα.

Chilly's Artist Rainbows Galore Μπουκάλι Θερμός 0.5lt

Το παγούρι θερμός της εταιρείας Chilly's είναι κατάλληλο τόσο για ζεστά όσο και για κρύα ροφήματα. Χρησιμοποιώντας προηγμένη τεχνολογία μόνωσης διπλού τοιχώματος με κενό εξασφαλίζει ότι η θερμοκρασία από το εσωτερικό δεν μπορεί να κινηθεί προς τα έξω. Το κενό που μεσολαβεί μεταξύ εσωτερικού και εξωτερικού τοιχώματος καθυστερεί πολύ την αλλαγή θερμοκρασίας επιτρέποντας έτσι να παραμένει το περιεχόμενο στην θερμοκρασία που θέλετε. Ιδανική επιλογή όταν θέλετε να διατηρήσετε την θερμοκρασία για πολλές ώρες, όπως για παράδειγμα το καλοκαίρι στην παραλία. Το προϊόν δεν έχει κατασκευαστεί με τις βλαβερές, πλαστικές ουσίες BPA κι έτσι είναι ασφαλές για επαφή με τρόφιμα και υγρά.

Υλικό: Ανοξείδωτο

Χωρητικότητα: 0.5lt

Ιδιότητες: BPA Free, Άθραυστο

Nuxe Nuxuriance Ultra Αντιγηραντικό Serum Προσώπου 30ml

Φροντίδα για ολική αντιγήρανση για την περιοχή των ματιών και το περίγραμμα των χειλιών, με φυτικά σύμπλοκα από άνθος κρόκου, μπουκαμβίλια και καφεΐνη.

Εφαρμόστε τη Nuxuriance Ultra Global Anti-Ageing Eye and Lip Cream πρωί - βράδυ στο δέρμα σας γύρω από τα μάτια και τα χείλη.

Πιέστε μια φορά την αντλία για να βγει μια δόση προϊόντος και απλώστε την ανάμεσα στα δάχτυλα του κάθε χεριού.

Με τα μεσαία σας δάχτυλα απλώστε γύρω από τα πάνω και τα κάτω βλέφαρα δουλεύοντας προς τα έξω και διατηρώντας μια ανοδική πίεση για 3 δευτερόλεπτα στους κροτάφους. Επαναλάβετε 3 φορές.

Nuxe Nuxuriance Ultra Replenishing Cream Global Anti-Aging SPF20

Αντιγηραντική κρέμα ημέρας με πλούσια υφή που αναπλάθει και αναζωογονεί το δέρμα, ενώ αναδιαμορφώνει το οβάλ του προσώπου και λειαίνει τις ρυτίδες. Αφήνει το δέρμα απαλό, λείο και απαλά αρωματισμένο με ανθούς πορτοκαλιού, βατόμουρο και σανταλόξυλο. Περιέχει 94,1% συστατικά φυσικής προέλευσης και είναι κατάλληλη για ξηρά έως πολύ ξηρά δέρματα.

Darphin Αφρός Καθαρισμού Intral Cleansing Mousse A La Camomille για Ευαίσθητες Επιδερμίδες 125ml

Καθαριστικό σε μορφή αφρού, που αφαιρεί με ήπιο τρόπο ρύπους και μακιγιάζ και προετοιμάζει την επιδερμίδα για την καθημερινή της φροντίδα. Σέβεται την ισορροπία και την ευαισθησία του δέρματος, και αφήνει την επιδερμίδα απόλυτα καθαρή και απαλή.

Kidzz Farm Milk Cow Bella Junior Φουσκωτό Χοροπηδηχτό Zωάκι

Η φουσκωτή Bella the cow έχει γίνει η αγαπημένη φίλη των παιδιών. Έχει μαλακά κέρατα και αυτάκια που το παιδάκι τα «μαγκώνει» εύκολα και έτσι το βοηθάει να κρατιέται καλά και να νιώθει ασφαλές.

Προτεινόμενη Ηλικία Κατασκευαστή:+ 12 μηνών