• Μειωμένη τιμή
Frezyderm Active Sun Screen Body Foundation SPF30 75ml
Frezyderm Active Sun Screen Body Foundation SPF30 75ml

Frezyderm Active Sun Screen Body Foundation SPF30 75ml

Κωδικός:

Μάρκα: Frezyderm

28,84 €
17,30 € -40%
με ΦΠΑ

Ποσότητα
Αμεση παραλαβή/Παράδοση σε 1-3 εργάσιμες

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

Ενεργό αντηλιακό make-up σώματος που καλύπτει δερματικές ατέλειες και δυσχρωμίες, προστατεύει από τις ευρυαγγείες και μειώνει την εμφάνισή τους.  Η καινοτόμος 3in1 σύνθεσή του παρέχει στο δέρμα 3πλή φροντίδα:

1) υψηλή ηλιοπροστασία

2) ενυδάτωση μακράς δράσης

3) ισχυρή δράση ενάντια στη φωτο- και χρονο- γήρανση

Επιπλέον, η τεχνολογία χρωματικής προσαρμογής Color Adapt Pigments που διαθέτει, εξασφαλίζει τέλεια χρωματική ομοιογένεια σε κάθε τόνο επιδερμίδας, από τον πιο ανοιχτόχρωμο έως τον πιο σκουρόχρωμο.

Τέλος, η σύνθεσή του είναι εμπλουτισμένη με Glycogen, έναν πολυσακχαρίτη θαλάσσιας προέλευσης, που προστατεύει από τις συνέπειες της έκθεσης στην ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία ενώ τα πολύτιμα φυτικά βλαστο­κύτταρα βαμβακιού δημιουργούν μία ασπίδα προστασίας από τα στερεά σωματίδια των ατμοσφαιρικών ρύπων.

ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ
    • Μεσαίους φωτότυπους
    • Σκούρους φωτότυπους
    • Κάθε ηλικία
    • Κάθε τύπο δέρματος
ΧΡΗΣΗ

Καλύπτουμε ομοιόμορφα με το αντηλιακό ακόμα και τα δύσκολα σημεία, όπως πέλματα και πίσω από τα γόνατα. Εφαρμόζουμε αρκετή ποσότητα αντηλιακού. Για το πρόσωπο ενός ενήλικα απαιτείται ποσότητα που αντιστοιχεί σε 1 κουταλάκι του γλυκού. Εφαρμόζουμε το αντηλιακό σε στεγνό δέρμα 20 - 30 λεπτά πριν από την έκθεση στον ήλιο και το ανανεώνουμε κάθε 2 ώρες, καθώς και αμέσως μετά το κολύμπι ή το σκούπισμα με την πετσέτα. Αποφεύγουμε την επαφή με υφάσματα.


4 αντικείμενα
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

La Roche Posay Αδιάβροχο Παιδικό Αντηλιακό Γαλάκτωμα Anthelios Dermo-Pediatrics για Πρόσωπο & Σώμα SPF50 250ml

Πολύ υψηλή αντηλιακή προστασία προσώπου και σώματος από ακτίνες UVA/UVB για το ευαίσθητο παιδικό δέρμα. Δεν περιέχει άρωμα και paraben, με λεπτόρρευστη υφή, ώστε να απλώνεται εύκολα και ανθεκτικό στο νερό, την άμμο και τον ιδρώτα. Εφαρμόστε πριν από την έκθεση στον ήλιο.

Helenvita Αδιάβροχο Παιδικό Αντηλιακό Γαλάκτωμα Emulsion για Πρόσωπο & Σώμα SPF30 150ml

Παιδικό αντηλιακό από τη σειρά Emulsion της εταιρείας Helenvita, σε μορφή γαλακτώματος. Προσφέρει υψηλή προστασία από τις ακτίνες UVA/UVB στο προσώπο και το σώμα του ευαίσθητου παιδικού δέρματος.

Συμβουλές χρήσης:

Εφαρμόστε πριν από την έκθεση στον ήλιο.

Επαναλάβετε συχνά χρησιμοποιώντας επαρκή ποσότητα ιδίως μετά το κολύμπι, το σκούπισμα με πετσέτα και την έντονη εφίδρωση.

Pharmasept Αδιάβροχο Παιδικό Αντιηλιακό Σετ "Heliodor"50spf & Δώρο Παιδικό Αφρόλουτρο 250ml για Πρόσωπο & Σώμα

Παιδική αντηλιακή κρέμα για πρόσωπο & σώμα, υψηλής προστασίας SPF 50, η οποία συνοδεύεται από παιδικό αφρόλουτρο καθημερινής χρήσης, κατάλληλο για σώμα, πρόσωπο και ευαίσθητη περιοχή.

Heliodor Kids Sun Cream Spf50 150ml: Δρα αμέσως μετά την επάλειψη, έχει βιοδιασπώμενη σύνθεση, ευχάριστη υφή για εύκολη εφαρμογή, δεν αφήνει λευκά ίχνη, είναι ανθεκτική σε νερό και ιδρώτα. Προσφέρει αποτελεσματική προστασία ευρέος φάσματος έναντι των βλαβερών ακτινών (UVA, UVB, ΙR ακτινοβολία και blue light).

Kids Soft Bath 250ml: Με ήπιους καθαριστικούς παράγοντες που απομακρύνουν αποτελεσματικά ρύπους και απαλλάσσουν από δυσάρεστες οσμές και πλούσιο σε ενυδατικά συστατικά που δεν ξηραίνουν ή ερεθίζουν την ευαίσθητη παιδική επιδερμίδα.

Pharmasept Heliodor Face & Body SPF50 150ml

Το αντηλιακό της Pharmasept είναι σε μορφή κρέμας και προορίζεται για το πρόσωπο και το σώμα. Συστήνεται η εφαρμογή του πριν την έκθεση στον ήλιο, καθώς και η συχνή ανανέωσή του ειδικότερα μετά από εφίδρωση, κολύμπι ή σκούπισμα.

Περιοχή Χρήσης: Προσώπου, Σώματος

Δείκτης Αντιηλιακής Προστασίας (SPF): 50SPF

Υφή: Κρέμα

Χρώμα: Χωρίς Χρώμα

Helenvita Sun High Protection Αδιάβροχη Αντηλιακή Κρέμα Προσώπου SPF30 50ml

Το αντηλιακό της Helenvita είναι σε μορφή κρέμας και προορίζεται για το πρόσωπο. Το εκχύλισμα του φυτού Φυσαλίδα προστατεύει την επιδερμίδα από την IR ακτινοβολία, υπεύθυνη για τη θερμική γήρανση ενώ παράλληλα μειώνει τους ερεθισμούς που προκαλούνται από την συνεχή έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία

Lierac Sunissime Global After Sun Lotion για το Σώμα 100ml

Ενυδατική λοσιόν της Lierac για την φροντίδα του δέρματος μετά από την έκθεση στον ήλιο.

Κατά την εφαρμογή δημιουργείται μια αίσθηση ανακούφισης στην επιδερμίδα που μπορεί να είναι ταλαιπωρημένη και αφυδατωμένη από τον ήλιο, το θαλασσινό αλάτι ή και τη σκόνη. Παράλληλα, μειώνεται το αίσθημα καψίματος και ενεργοποιείται η φυσική επανόρθωση από μικροερεθισμούς.

Έχει ελαφριά υφή και είναι κατάλληλη για χρήση σε όλο το σώμα.

Vichy Ideal Soleil Milk for Children SPF50 300ml

Παιδικό αντιηλιακό γαλάκτωμα με ρευστή και απαλή υφή για προστασία της ευαίσθητης επιδερμίδας από τον ήλιο. Δεν περιέχει άρωμα, parabens και χρωστικές, ενώ χάρη στην υποαλλεργική του σύνθεση είναι κατάλληλο για ευαίσθητες επιδερμίδες. Ενδείκνυται για παιδιά με ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα. Εφαρμόστε το γαλάκτωμα αμέσως πριν την έκθεση.