MUNCHKIN Fresh Food Feeder Green , 6m+

Κωδικός: 5019090114905

Μάρκα: MUNCHKIN

7,20 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

Ασφαλές δίχτυ τροφών Ιδανικό για δοκιμές τροφών φρούτα και λαχανικά Το δίχτυ ελαττώνει το κίνδυνο πνιγμού Εύκολο στο καθαρισμό, απλά βουτήξτε το και ξεπλύνετε το με χλιαρό νερό Ασφαλές για το πλυντήριο πιάτων Χωρίς BPA

MUNCHKIN

5019090114905
1 Αντικείμενο
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Dr. Brown's Θηλές Για Μπιμπερό Options+ Με Φαρδύ Λαιμό Y-Cut 9m+ 2τμχ

Η νέα θηλή Options+ από υψηλής ποιότητας μαλακή σιλικόνηπροσομοιάζει στο στήθος και είναι σχεδιασμένη για πιο φυσική εμπειρία σίτισης με το μπουκάλι. Μαζί με το εσωτερικό σύστημα κυκλοφορίας αέρα κατά των κολικών, το παιδί τρέφεται χωρίς δυσκολίες.

Anats Termosafety 140 Διπλό Ηλεκτρικό Υπόστρωμα Λευκό 120W 140x170εκ.

Ηλεκτρικό υπόστρωμα Termosafety 140 της εταιρείας Anats, με ισχύ 120 Watt. Οι διαστάσεις του είναι 140x170εκ. και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διπλό κρεβάτι.

Το υπόστρωμα τοποθετείται πάνω από το στρώμα και κάτω από το κατωσέντονο. Η ένταση της θερμότητας που εκλύεται είναι κατάλληλη για έναν ήρεμο και ζεστό ύπνο ενώ απομακρύνει την υγρασία.

Χαρακτηριστικά & Διαστάσεις

Μέγεθος: Διπλό

Ισχύς: 120W

Βαθμίδες Θέρμανσης: 2

Μήκος: 170εκ.

Πλάτος: 140εκ.

Dock & Bay Quick Dry Summer Πετσέτα Θαλάσσης 200x90εκ.

Πετσέτα θαλάσσης από την Dock & Bay, για τις εξορμήσεις σας στην παραλία. Η σύνθεσή της είναι 100% βαμβάκι, ένα υλικό το οποίο καθιστά την πετσέτα ανθεκτική στην χρήση αλλά και απορροφητική καθώς επιτρέπει στο ύφασμα να αναπνέει, χωρίς να συγκρατεί την υγρασία.

Για τη φροντίδα της πετσέτας:

• Προτείνεται πλύση στους 30°C

• Σιδερώνεται σε χαμηλή θερμοκρασία

• Δεν ενδείκνυται η χρήση χλωρίου ή λευκαντικού

Διαστάσεις:

• Μήκος: 200εκ.

• Πλάτος: 90εκ.

• Βάρος: 475γρ.

Babylonia Γυναικείο Charm Εγκυμοσύνης Bola Feet

Μουσικά μενταγιόν εγκυμοσύνης Bola με πραγματικό ξυλόφωνο!

Είναι χειροποίητα από το Μεξικό, εκεί όπου παραδοσιακά οι έγκυες φορούσαν ένα μακρύ κολιέ με μία μπάλα (Bola) στο ύψος της κοιλιάς. Μέσα τους κρύβουν ένα μικροσκοπικό ξυλόφωνο που με την κίνηση της μαμάς παράγει μαγικούς, χαλαρωτικούς, ανεπαίσθητους ήχους.Όλα τα προϊόντα Bola είναι χωρίς nickel και χωρίς μόλυβδο και συνοδεύονται από μαύρο δερμάτινο κορδόνι.

Munchkin Grey Παιδικό Στεφάνι Τουαλέτας Grip Potty Ring

Μη φοβάστε! Το νέο στεφάνι τουαλέτας της Munchkin είναι εδώ! Κατασκευασμένο από υλικό που ταιριάζει σε οποιοδήποτε κάθισμα τουαλέτας, για να είστε σίγουροι ότι το κάθισμα δεν κινείται και κρατά το μικρό σας στη θέση του. Στο μπροστινό τμήμα του διαθέτει μια εύκαμπτη, μαλακή προστασία για πιτσιλιές, για να αποτρέψει τυχόν ανεπιθύμητα ατυχήματα! Είναι εξοπλισμένο με «ποδαράκια» για όρθια αποθήκευση, χωρίς να πιάνει χώρο αλλά και να μη λερώνεται!

Χαρακτηριστικά:

Πιάνεται στο κάθισμα της τουαλέτας και παραμένει στη θέση του

Κατάλληλο για κάθε είδος λεκάνης

Εύκαμπτη, μαλακή προστασία για πιτσιλιές

Σχεδιασμένο για να κρατά το παιδί με ασφάλεια στη θέση του

Με ποδαράκια για εύκολη και όρθια αποθήκευση

Κομψή και μοντέρνα αισθητική

Mad Beauty You Melt My Heart Hand Care Set Hand Cream & Nail File

Δείξτε αγάπη και φροντίδα στο ταίρι σας κάνοντας δώρο το νέο σετ περιποίησης χεριών της Mad Beauty, που περιλαμβάνει μια ενυδατική κρέμα με άρωμα πεόνιας και κερασιού και μία λίμα. Είμαστε σίγουροι ότι θα «λιώσει» από αγάπη! Περιποιηθείτε τα κουρασμένα χέρια με αυτό το σετ κρέμας χεριών. Αυτή η κρέμα είναι γεμάτη ενυδατικά συστατικά για να θρέψει, να καταπραΰνει και να μαλακώσει.

A Little Lovely Company Παιδική Τσάντα Πλάτης Πράσινη 23,5x10x30εκ.

Παιδική τσάντα πλάτης σε πράσινο χρώμα της εταιρείας A Little Lovely Company, κατάλληλη για τις εξωσχολικές δραστηριότητες του παιδιού, τις εκδρομές και τις βόλτες τα Σαββατοκύριακα. Μπορεί να μεταφέρει εύκολα τα αγαπημένα του παιχνίδια, το παγούρι του με το νερό και ότι άλλο χρειαστεί. Οι ιμάντες προσαρμόζονται στην πλάτη του κάθε παιδιού.