Youth Lab. Oil Free Αντηλιακή Πούδρα Προσώπου SPF50 με Χρώμα Medium 10gr

Κωδικός: LAB.1316

Μάρκα: YOUTHLAB

22,99 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Αμεση παραλαβή/Παράδοση σε 1-3 εργάσιμες

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

Αντιηλιακή κρέμα compact για υψηλή προστασία και ματ αποτέλεσμα στο μικτό_λιπαρό δέρμα Το Oil Free Compact Cream SPF 50 Combination_Oily Skin είναι αντιηλιακή κρέμα σε μορφή compact make-up που προσφέρει ισχυρή αντιηλιακή προστασία από τη UVA & UVB ηλιακή ακτινοβολία. Η μη λιπαρή σύνθεσή του προσαρμόζεται στο χρωματικό τόνο της επιδερμίδας, ενώ ελαχιστοποιεί την όψη των πόρων του δέρματος, χαρίζοντας ματ αποτέλεσμα και ομοιόμορφη όψη που παραμένει σταθερή και αναλλοίωτη για πολλές ώρες. Σε πρακτική συσκευασία με σφουγγαράκι εφαρμογής και καθρέπτη. Δερματολογικά ελεγμένο, μη φαγεσωρογόνο, χωρίς parabens.


LAB.1316
7 αντικείμενα
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Korres Yoghurt Σετ με Αντηλιακή Κρέμα Προσώπου

Αντηλιακή κρέμα προσώπου με ενυδατική δράση, για καθημερινή χρήση. Προσφέρει προστασία από το ηλιακό φάσμα UVA/ UVB. 

- Aντηλιακό γαλάκτωμα σώματος με μη-λιπαρή υφή που απορροφάται εύκολα. Η προβιταμίνη Β5 προσφέρει μαλακτική δράση, ενώ αντιμετωπίζει τα συμπτώματα των φλεγμονών. 

La Roche Posay Anthelios Pigment Correct Photocorrection Daily Αντηλιακό Προσώπου SPF50 με Χρώμα 50ml

Το αντηλιακό της La Roche Posay είναι σε μορφή κρέμας και προορίζεται για το πρόσωπο. Περιέχει χρώμα που μπορεί να προσφέρει ελαφριά κάλυψη σε σημάδια, δερματικές ατέλειες και δυσχρωμίες. Συστήνεται η εφαρμογή του πριν την έκθεση στον ήλιο, καθώς και η συχνή ανανέωσή του ειδικότερα μετά από εφίδρωση, κολύμπι ή σκούπισμα.

Περιοχή Χρήσης: Προσώπου

Δείκτης Αντιηλιακής Προστασίας (SPF): 50SPF

Υφή: Κρέμα

Χρώμα: Με Χρώμα

Helenvita Sun High Protection Αδιάβροχη Αντηλιακή Κρέμα Προσώπου SPF30 50ml

Το αντηλιακό της Helenvita είναι σε μορφή κρέμας και προορίζεται για το πρόσωπο. Το εκχύλισμα του φυτού Φυσαλίδα προστατεύει την επιδερμίδα από την IR ακτινοβολία, υπεύθυνη για τη θερμική γήρανση ενώ παράλληλα μειώνει τους ερεθισμούς που προκαλούνται από την συνεχή έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία

Thank You Farmer Be Beautiful CC Luminous Κρέμα Προσώπου Ημέρας με SPF30 για Ενυδάτωση 40ml

Η κρέμα προσώπου της εταιρείας Thank You Farmer είναι μια κρέμα ημέρας κατάλληλη για ηλικίες 30+. Ενδείκνυται για όλους τους τύπους δέρματος. Ανήκει στην κατηγορία των cc creams, είναι δηλαδή μια κρέμα με χρώμα η οποία μαζί με την ενυδάτωση προσφέρει κάλυψη σε ατέλειες και ερυθρότητα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε καθημερινή βάση αντί για make up, χωρίς να είναι όμως εξίσου καλυπτική.

Δράση: Ενυδάτωση

Όγκος: 40ml

Δείκτης αντιηλιακής προστασίας (SPF): 30SPF

Υφή: Cream

Frezyderm Sun Screen on the Move Αδιάβροχη Αντηλιακή Λοσιόν Προσώπου SPF50 σε Spray 75ml

Αντηλιακό spray προσώπου ταχείας εφαρμογής και πολλαπλής χρήσης με φωτοσταθερά φίλτρα ευρέoς φάσματος. Διαθέτει Τεχνολογία Super Fine Mist υψηλής προστασίας και Τεχνολογία On the Move για ταχύτατη εφαρμογή, ακόμα και εν κινήσει, ενώ χάρη στην τεχνολογία Hydro Cosmetic προσφέρει οπτική βελτίωση των ρυτίδων και ματ όψη. 

Lierac Sunissime BB Fluid Anti Age Global Golden Αντηλιακή Κρέμα Προσώπου SPF50+ με Χρώμα 40ml

Το αντηλιακό της Lierac είναι σε μορφή κρέμας και προορίζεται για το πρόσωπο. Περιέχει χρώμα που μπορεί να προσφέρει ελαφριά κάλυψη σε σημάδια, δερματικές ατέλειες και δυσχρωμίες. Συστήνεται η εφαρμογή του πριν την έκθεση στον ήλιο, καθώς και η συχνή ανανέωσή του ειδικότερα μετά από εφίδρωση, κολύμπι ή σκούπισμα.

Περιοχή Χρήσης: Προσώπου

Δείκτης Αντηλιακής Προστασίας (SPF): 50SPF

Υφή: Κρέμα

Χρώμα: Με Χρώμα

Thank You Farmer Sun Project Silky Calming Αντηλιακό Stick Προσώπου SPF50 14gr

Το αντηλιακό της Thank You Farmer είναι σε μορφή stick και προορίζεται για το πρόσωπο. Συστήνεται η εφαρμογή του πριν την έκθεση στον ήλιο, καθώς και η συχνή ανανέωσή του ειδικότερα μετά από εφίδρωση, κολύμπι ή σκούπισμα.


Περιοχή Χρήσης: Προσώπου

Δείκτης Αντηλιακής Προστασίας (SPF): 50SPF

Υφή: Stick

Χρώμα: Χωρίς Χρώμα

La Roche Posay Αδιάβροχο Παιδικό Αντηλιακό Γαλάκτωμα Anthelios Dermo-Pediatrics για Πρόσωπο & Σώμα SPF50 250ml

Πολύ υψηλή αντηλιακή προστασία προσώπου και σώματος από ακτίνες UVA/UVB για το ευαίσθητο παιδικό δέρμα. Δεν περιέχει άρωμα και paraben, με λεπτόρρευστη υφή, ώστε να απλώνεται εύκολα και ανθεκτικό στο νερό, την άμμο και τον ιδρώτα. Εφαρμόστε πριν από την έκθεση στον ήλιο.

Apivita After Sun Δροσιστική Κρέμα Gel Για Πρόσωπο - Σώμα Με Σύκο, Αλόη και Πρόπολη 100ml

Ενυδατικό after sun με υφή κρέμα-gel, εμπλουτισμένο με αντιοξειδωτικά συστατικά, που δροσίζει και καταπραΰνει άμεσα την επιδερμίδα. Ιδανικό για χρήση μετά από κάθε έκθεση στον ήλιο