Korres Αφρόλουτρο Πράσινο Τσάι 250ml

Κωδικός: K00001941

Μάρκα: Korres

5,44 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Eκτός αποθέματος - Κατόπιν παραγγελίας

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)
Δράση Αφρόλουτρο με ενυδατική δράση ιδανικό για καθημερινή χρήση ʼρωμα οικείο δροσερό και ξεχωριστό Πληροφορίες Αφρόλουτρο με κρεμώδη αφρό και εμφανή ενυδατική δράση Οι πρωτεΐνες Σιταριού σχηματίζουν προστατευτικό φιλμ πάνω στην επιδερμίδα διατηρώντας σταθερά τα επίπεδα ενυδάτωσης Το σιτάρι όπως μαρτυρούν πλήθος αρχαιολογικά ευρήματα ηλικίας μέχρι και δώδεκα χιλιάδων ετών είναι το δεύτερο φυτό που καλλιέργησε ο άνθρωπος Η τεράστια διατροφική σημασία που έχει σήμερα και η ευκολία με την οποία ευδοκιμεί σε μεγάλη ποικιλία εδαφών και κλιμάτων έχουν ως συνέπεια η καλλιέργειά του να καταλαμβάνει παγκοσμίως έκταση μεγαλύτερη από κάθε άλλο φυτό Οι πρωτεΐνες σιταριού διατηρούν την υγρασία στο εσωτερικό της επιδερμίδας Η αλόη είναι ένα παχύφυτο που κατάγεται από την αφρικάνικη ήπειρο και το οποίο σήμερα καλλιεργείται σε πολλές χώρες του κόσμου για τον πολύτιμο οπό που περιέχουν τα σαρκώδη φύλλα της Η χρήση της στη φαρμακευτική είναι αρχαιότατη καθώς περιγράφεται ήδη σε αιγυπτιακούς πάπυρους του πΧ ενώ τις επουλωτικές καθαρτικές και άλλες ιδιότητές της περιγράφει επακριβώς ο ξακουστός φαρμακολόγος του αρχαίου κόσμου Διοσκουρίδης Με εξωτερική εφαρμογή η Αλόη επουλώνει πληγές και καψίματα διεγείρει την ανάπλαση των κυττάρων και εμφανίζει σημαντική ενυδατική μαλακτική και καταπραϋντική δράση Συσκευασία ml Συστατικά Aqua Water Eau Sodium Laureth Sulfate Cocamidopropyl Betaine Sodium Cocoyl Isethionate CocoGlucoside Glyceryl Oleate Parfum Fragrance Aloe Barbadensis Leaf Juice Althaea Officinalis Root Extract Arginine Benzyl Alcohol Butylphenyl Methylpropional Castoryl Maleate Citral Citronellol Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride Helichrysum Arenarium Flower Extract Hexyl Cinnamal Hydrolyzed Wheat Gluten Imidazolidinyl Urea Lactic Acid Limonene Linalool Phenoxyethanol Polyquaternium Potassium Sorbate Sodium Dehydroacetate Sodium Gluconate Tocopherol

K00001941
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Elancyl My Coach Σετ Περιποίησης

Το Elancyl My Coach Αφρόλουτρο, χάρη στις ιδιότητες του Γκουαράνα, επανορθώνει τη λάμψη και το χρώμα του δέρματος, ενώ η καφεΐνη αποδεσμεύει τα λιπίδια. Η πλούσια σύνθεσή του, με κισσό αποσυμφορεί την επιδερμίδα και αναδεικνύει ένα σφριγηλό και τονωμένο δέρμα.

Lavish Care Freshly Squeezed Bliss Αφρόλουτρο σε Gel 500ml

Το αφρόλουτρο της Lavish Care σε gel, προσφέρει αναζωογόνηση ενώ παράλληλα περιέχει καθαριστικούς παράγοντες που φροντίζουν το δέρμα.

Οδηγίες Χρήσης

• Εφαρμόστε μικρή ποσότητα σε βρεγμένο δέρμα

• Ξεπλύνετε καλά

• Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια

• Μόνο για εξωτερική χρήση

Roger & Gallet Cedrat Energising Shower Gel 200ml

Το αφρόλουτρο της Roger & Gallet σε gel, προσφέρει ενυδάτωση ενώ παράλληλα περιέχει καθαριστικούς παράγοντες που φροντίζουν το δέρμα.

• Το προϊόν δεν περιέχει parabens

Οδηγίες Χρήσης

• Εφαρμόστε μικρή ποσότητα σε βρεγμένο δέρμα

• Ξεπλύνετε καλά

• Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια

• Μόνο για εξωτερική χρήση

Roger & Gallet Fleur d' Osmanthus Uplifting Shower Gel 200ml

Το αφρόλουτρο της Roger & Gallet σε gel, προσφέρει ενυδάτωση ενώ παράλληλα περιέχει καθαριστικούς παράγοντες που φροντίζουν το δέρμα.

• Η περιεκτικότητα του σε αλόη, προσφέρει μαλακτική, ενυδατική και καταπραϋντική δράση.

Οδηγίες Χρήσης

• Εφαρμόστε μικρή ποσότητα σε βρεγμένο δέρμα

• Ξεπλύνετε καλά

• Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια

• Μόνο για εξωτερική χρήση

Lavish Care Banana Ενυδατική Κρέμα Σώματος 300ml

Η Lavish Body Care Cream με άρωμα Banana,, είναι ένα προϊόν καθημερινής χρήσης για ενυδάτωση, προστασία και περιποίηση της επιδερμίδας. Ειδική φόρμουλα με ανάλαφρη υφή που απορροφάται εύκολα και γρήγορα χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας.

Elancyl Slim Design 45+ Κρέμα για Αδυνάτισμα Σώματος 200ml

Κρέμα της Elancyl που βοηθάει στην καταπολέμηση του συσσωρευμένου τοπικού πάχους. Ενεργοποιεί την μικροκυκλοφορία, βοηθάει την λιποδιάλυση και συμβάλλει στην αποσυμφόρηση των περιττών υγρών. Είναι κατάλληλη για χρήση σε όλο το σώμα.

Περιοχή Χρήσης: Για όλο το σώμα

Είδη: Κρέμα

Χρήση: Αδυνάτισμα