Chicco Μαλακό Κύπελλο Πράσινο 6m+

Κωδικός: K00051680

Μάρκα: Chicco

11,11 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Eκτός αποθέματος - Κατόπιν παραγγελίας

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)
Πληροφορίες Το μαλακό κύπελλο με στόμιο από εύκαμπτη και ελαστική σιλικόνη προστατεύει τα ούλα και βοηθάει το παιδί να μάθει εύκολα να πίνει μετά το μπιμπερό Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ή χωρίς τις λαβές Το μαλακό κύπελλο είναι άνετο τόσο για το σπίτι όσο και στη βόλτα με τη μαμά και το μπαμπά χάρη στο σύστημα κατά των διαρροών Διατίθεται σε χρώματα Χωρίς BPAΚωδικός προϊόντος

K00051680
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Τσαντάκι Φαγητού The Lunch Bags Kids Rainbows 81108

Διαθέτει ισοθερμικό μηχανισμό Thermo Hot&Cold © για να διατηρεί τη θερμοκρασία του φαγητού σας αμετάβλητη για πολλές ώρες, ρυθμιζόμενο λουρί ώμου, 2 εξωτερικές θήκες για θερμό ή μπουκάλι. Για το σχολείο, το παιδικό σταθμό, τη βόλτα, την εκδρομή και οπουδήποτε αλλού παίρνετε μαζί σας κρύο ή/και ζεστό φαγητό για το παιδί.

Διαστάσεις : M21cm x Π16cm x Y24cm (5lt)

Fresk Ανοξείδωτο Παιδικό Δοχείο Φαγητού Ροζ Μ18 x Π13 x Υ7cm

Παιδικό, ανοξείδωτο δοχείο φαγητού της εταιρείας Fresk σε ροζ χρώμα. Είναι κατάλληλο για την αποθήκευση και μεταφορά ενός πλήρους γεύματος στο σχολείο, στο πάρκο αλλά και στις σχολικές εκδρομές.

Ύψος: 7cm

Μήκος: 18cm

Πλάτος: 13cm

A Little Lovely Company Vehicles Πλαστικό Παιδικό Σετ Φαγητού Γαλάζιο

Παιδικό, πλαστικό σετ φαγητού της εταιρείας A Little Lovely Company σε γαλάζιο χρώμα. Είναι κατάλληλο για την αποθήκευση και μεταφορά ενός πλήρους γεύματος στο σχολείο, στο πάρκο αλλά και στις σχολικές εκδρομές.

Ezpz Σετ Φαγητού "Tiny" από Σιλικόνη Μπλε 4τμχ

Σετ φαγητού της εταιρίας Ezpz, που θα διευκολύνει τα πρώτα γεύματα του παιδιού σας. Τα ειδικά σχεδιασμένα για παιδιά σετ φαγητού, είναι προσαρμοσμένα σε μια συγκεκριμένη ηλικιακή ομάδα, βοηθώντας το μωρό ή το μικρό παιδί να τρώει μόνο του, χωρίς βοήθεια. Με αυτό τον τρόπο καλλιεργείται η αντίληψη, αναπτύσσεται ο συντονισμός κινήσεων και ενθαρρύνεται η ανεξαρτησία του παιδιού, όσο μεγαλώνει.

Το σετ αυτό είναι κατασκευασμένο από σιλικόνη, η οποία είναι κατάλληλη για τρόφιμα και ασφαλής για τα παιδιά, αφού είναι άθραυστη. Πλένεται εύκολα στο πλυντήριο πιάτων.

Περιεχόμενα Σετ: Δίσκος, Κουτάλι, Ποτήρι

A Little Lovely Company Πλαστικό Παγούρι με Καλαμάκι Rainbows 450ml

Το παγούρι της εταιρείας A Little Lovely Company είναι από πλαστικό υλικό και αρκετά ελαφρύ. Λόγω του υλικού του μπορείτε να το πλένετε εύκολα και να το γεμίσετε με όλα τα είδη ροφημάτων, επίσης είναι ανθεκτικό σε χτυπήματα και πτώσεις. Διαθέτει ακόμη και καλαμάκι για την εύκολη και ελεγχόμενη ροή όταν πίνει το παιδί.

Υλικό: Πλαστικό

Καλαμάκι

Χωρητικότητα: 450ml

A Little Lovely Company Πλαστικό Παγούρι με Καλαμάκι Butterflies σε Ροζ χρώμα 450ml

Το παγούρι της εταιρείας A Little Lovely Company είναι από πλαστικό υλικό και αρκετά ελαφρύ. Λόγω του υλικού του μπορείτε να το πλένετε εύκολα και να το γεμίσετε με όλα τα είδη ροφημάτων, επίσης είναι ανθεκτικό σε χτυπήματα και πτώσεις.

The Lunch Bags Ισοθερμική Τσάντα Ώμου Construction 5 Λίτρων Κίτρινη Μ21 x Π16 x Υ24εκ.

Ισοθερμική τσάντα ώμου της εταιρείας The Lunch Bags σε κίτρινο χρώμα, κατάλληλη για τη διατήρηση της σωστής θερμοκρασίας και τη συντήρηση τροφίμων και ποτών. Διαθέτει συνολική χωρητικότητα 5 λίτρων, επιτρέποντας την ασφαλή αποθήκευση και μεταφορά του καθημερινού, ατομικού γεύματος στο χώρο εργασίας ή το σχολείο. Έχει ρυθμιζόμενο ιμάντα, για εύκολη και άνετη μεταφορά.

Ezpz Δίσκος Κόκκινος "Happy Mini Square" από Σιλικόνη

Δίσκος φαγητού της εταιρείας Ezpz, με ειδικά χωρίσματα που σας επιτρέπουν να σερβίρετε το φαγητό με τρόπο που θα κινήσει το ενδιαφέρον του παιδιού. Το προϊόν είναι κατασκευασμένο από σιλικόνη, η οποία είναι κατάλληλη για τρόφιμα και ασφαλής για τα παιδιά, αφού είναι άθραυστη. Πλένεται εύκολα στο χέρι ή στο πλυντήριο πιάτων.

A Little Lovely Company Πλαστικό Παιδικό Σετ Φαγητού Rainbows

Παιδικό, πλαστικό σετ φαγητού της εταιρείας A Little Lovely Company σε ποικιλία χρωμάτων. Είναι κατάλληλο για την αποθήκευση και μεταφορά ενός πλήρους γεύματος στο σχολείο, στο πάρκο αλλά και στις σχολικές εκδρομές.

Είναι κατασκευασμένο από υλικά που δεν περιέχουν δισφαινόλη ή άλλες βλαβερές για τον ανθρώπινο οργανισμό χημικές ουσίες.

Jungle Ισοθερμικό Τσαντάκι Φαγητού Χειρός Πράσινο

Σχολικό τσαντάκι φαγητού χειρός, με θέμα Δεινόσαυροι. Κατασκευασμένο από ισοθερμικό υλικό, ώστε να μην επιτρέπει την ανταλλαγή θερμότητας με το περιβάλλον, και επομένως να διατηρεί σταθερή τη θερμοκρασία του φαγητού στο εσωτερικό του.