• Μειωμένη τιμή

Korres Suntan Oil Face & Body Walnut-Coconut SPF10 150ml

Κωδικός: K00001864

Μάρκα: Korres

16,00 €
9,60 € -40%
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Eκτός αποθέματος - Κατόπιν παραγγελίας

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

Λάδι μαυρίσματος εξαιρετικά πλούσιο σε φυτικά έλαια για βαθύ και ομοιόμορφο μαύρισμα μεγάλης διάρκειας. Με φυσικό χρώμα καρυδιάς.

ΚΥΡΙΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Τα έλαια από Καρύδι και Σησάμι προσφέρουν φυσική προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία, ενώ το φυτικό έλαιο Καρύδας διατηρεί την επιδερμίδα απαλή και ελαστική.

ΧΡΗΣΗ

Ανακινήστε καλά και απλώστε ομοιόμορφα στο πρόσωπο και το σώμα τουλάχιστον 30 λεπτά πριν την έκθεση στον ήλιο. Επαναλάβετε τη χρήση συχνά, ιδιαίτερα μετά από εφίδρωση, κολύμπι ή σκούπισμα. Για να επιτύχετε την προστασία που αντιστοιχεί στο δείκτη ηλιακής προστασίας, πρέπει να χρησιμοποιήσετε ποσότητα 2mg/cm² (περίπου 6 κουταλάκια του γλυκού για το σώμα ενός ενήλικα). Η μείωση της ενδεικνυόμενης ποσότητας περιορίζει σημαντικά το επίπεδο προστασίας. Μην εκτίθεστε πολλή ώρα στον ήλιο ακόμα και αν χρησιμοποιείτε αντιηλιακό. Η υπερβολική έκθεση στον ήλιο αποτελεί σοβαρή απειλή για την υγεία.

ΜΗ ΦΑΓΕΣΩΡΟΓΟΝΟ

ΑΝΘΕΚΤΙΚΟ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ


K00001864
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Vichy Capital Soleil Cell Protect Water Fluid Αντηλιακή Κρέμα για το Σώμα SPF30 σε Spray 200ml

Το αντηλιακό της Vichy είναι σε μορφή κρέμας και προορίζεται για το σώμα. Συστήνεται η εφαρμογή του πριν την έκθεση στον ήλιο, καθώς και η συχνή ανανέωσή του ειδικότερα μετά από εφίδρωση, κολύμπι ή σκούπισμα.

Περιοχή Χρήσης: Σώματος

Δείκτης Αντηλιακής Προστασίας (SPF): 30SPF

Υφή: Κρέμα

Spray

Χρώμα: Χωρίς Χρώμα

Lierac Sunissime Anti-Aging Global Milk Αντηλιακή Λοσιόν για το Σώμα SPF30 σε Spray 150ml

Το αντηλιακό της Lierac είναι σε μορφή λοσιόν, με λεπτόρευστη υφή που απλώνεται εύκολα και προορίζεται για το σώμα. Συστήνεται η εφαρμογή του πριν την έκθεση στον ήλιο, καθώς και η συχνή ανανέωσή του ειδικότερα μετά από εφίδρωση, κολύμπι ή σκούπισμα.

Vichy Capital Soleil Solar Protective Water with Hyaluronic Acid SPF50+ 200ml

Αντηλιακό water spray με ευχάριστο άρωμα, που προσφέρει υψηλή αντηλιακή προστασία και αφήνει στην επιδερμίδα αίσθηση καθαριότητας. Δεν κολλάει και δεν αφήνει λευκά σημάδια. Χάρη στο υαλουρονικό οξύ φυσικής προέλευσης, ενυδατώνει και αναζωογονεί την επιδερμίδα.

Pharmasept Heliodor Face & Body SPF50 150ml

Το αντηλιακό της Pharmasept είναι σε μορφή κρέμας και προορίζεται για το πρόσωπο και το σώμα. Συστήνεται η εφαρμογή του πριν την έκθεση στον ήλιο, καθώς και η συχνή ανανέωσή του ειδικότερα μετά από εφίδρωση, κολύμπι ή σκούπισμα.

Περιοχή Χρήσης: Προσώπου, Σώματος

Δείκτης Αντιηλιακής Προστασίας (SPF): 50SPF

Υφή: Κρέμα

Χρώμα: Χωρίς Χρώμα

Helenvita Sun Αδιάβροχο Αντηλιακό Λάδι για το Σώμα SPF10 σε Spray 200ml

Το αντηλιακό της Helenvita είναι σε μορφή λαδιού και προορίζεται για το σώμα. Έχει μεγάλη ανθεκτικότητα στο νερό και στον ιδρώτα και γι αυτό είναι ιδανικό για όσους κάνουν σπορ θαλάσσης και παραλίας, καθώς και άλλες δραστηριότητες με έντονη εφίδρωση. Συστήνεται η εφαρμογή του πριν την έκθεση στον ήλιο, καθώς και η συχνή ανανέωσή του ειδικότερα μετά από εφίδρωση, κολύμπι ή σκούπισμα.

Pharmasept Αδιάβροχο Παιδικό Αντιηλιακό "Heliodor" για Πρόσωπο & Σώμα σε Γαλάκτωμα με 50Spf 150ml

Αυτό το παιδικό αντιηλιακό "Heliodor", της εταιρείας Pharmasept, σε μορφή γαλακτώματος, διαθέτει υψηλή προστασία για το προσώπο και το σώμα από ακτίνες UVA/UVB για το ευαίσθητο παιδικό δέρμα. Εφαρμόστε πριν από την έκθεση στον ήλιο. Επαναλάβατε συχνά, χρησιμοποιώντας επαρκή ποσότητα, ιδίως μετά το κολύμπι, το σκούπισμα με πετσέτα και την έντονη εφίδρωση.