Frezyderm Sea Side Dry Mist SPF50+ 300ml

Κωδικός: K00061741

Μάρκα: Frezyderm

15,00 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Αμεση παραλαβή/Παράδοση σε 1-3 εργάσιμες

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

Αντηλιακό dry oil σε μορφή mist που προσφέρει πολύ υψηλή προστασία. Έχει λεπτόρρευστη υφή που απλώνεται πολύ εύκολα και χάρη στη Wet Skin Formula είναι ιδανικό για εφαρμογή και σε βρεγμένο δέρμα, χωρίς να χρειάζεται να προηγηθεί σκούπισμα, ενώ η πρακτική βαλβίδα του προσφέρει ομοιόμορφο συνεχή ψεκασμό, για άριστη εφαρμογή. 

Προστατεύει από τη φωτογήρανση και τις ελεύθερες ρίζες που προκαλούνται από την UVR ακτινοβολία και καλύπτει τις ανάγκες πολύ υψηλής ηλιοπροστασίας όλης της οικογένεια, ενώ είναι ιδανικό για παιδιά και εφήβους. 
Σε καινοτόμο airless συσκευασία.

Βραβευμένο με το βραβείο Prix De Beaute 2016 ως το καλύτερο προϊόν στην κατηγορία «Δερμοκαλλυντικά: Αντηλιακή Προστασία».

ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ
 
  • Παιδιά, εφήβους, ενήλικες
  • Ανοικτούς φωτότυπους και φωτοευαίσθητο δέρμα
  • Προστασία από την φωτογήρανση
ΧΡΗΣΗ

Για εφαρμογή στο πρόσωπο ψεκάζουμε πρώτα τις παλάμες και κατόπιν εφαρμόζουμε. Στο σώμα απλώνουμε επαρκή ποσότητα (2 mg/cm2) του αντηλιακού μάς σε στεγνό ή βρεγμένο δέρμα 20 - 30 λεπτά πριν από την έκθεση στον ήλιο και το ανανεώνουμε ανά 1 ώρα, ακόμη και στην επιφάνεια του δέρματος που καλύπτεται από το μπλουζάκι και οπωσδήποτε μετά το κολύμπι ή το σκούπισμα με την πετσέτα.  Δεν ξεχνάμε να καλύπτουμε ομοιόμορφα με το αντηλιακό ακόμα και τα δύσκολα σημεία, όπως αυτιά, μέτωπο, μύτη, πέλματα και πίσω από τα γόνατα.

 


K00061741
4 αντικείμενα
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Roger & Gallet Cedrat Energising Shower Gel 200ml

Το αφρόλουτρο της Roger & Gallet σε gel, προσφέρει ενυδάτωση ενώ παράλληλα περιέχει καθαριστικούς παράγοντες που φροντίζουν το δέρμα.

• Το προϊόν δεν περιέχει parabens

Οδηγίες Χρήσης

• Εφαρμόστε μικρή ποσότητα σε βρεγμένο δέρμα

• Ξεπλύνετε καλά

• Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια

• Μόνο για εξωτερική χρήση

Quest Vitamin C Timed Release Βιταμίνη για Ενέργεια & Ανοσοποιητικό 1000mg 90 ταμπλέτες

Παρέχει στον οργανισμό βιταμίνη C σε συνδυασμό με βιοφλαβονοειδή. Η βιταμίνη C μπορεί να μειώσει τις πιθανότητες εμφάνισης λοιμώξεων και κρυολογημάτων και είναι απαραίτητη για ένα υγιές ανοσοποιητικό σύστημα.Προστατεύει τα κύτταρα από οξειδωτικές βλάβες που προκαλούνται από τοξίνες και το περιβάλλον, είναι απαραίτητη για τη σύνθεση του κολλαγόνου κι επομένως ένα σημαντικό δομικό συστατικό για το συνδετικό ιστό του δέρματος (ελαστικότητα), τα αγγεία του δέρματος, τους τένοντες, τους συνδέσμους και τα οστά.Ενισχύει τη δραστηριότητα των αντι-στρες ορμονών, υποστηρίζει την καλή καρδιαγγειακή υγεία, διατηρεί τη χοληστερόλη σε καλά επίπεδα και αυξάνει την απορρόφηση του σιδήρου.

Apivita Bee Radiant White Peony & Patented Propolis Balm Προσώπου Νυκτός για Ενυδάτωση & Αντιγήρανση με Υαλουρονικό Οξύ 50ml

Κρέμα νύχτας, από 96% συσταστικά φυτικής προέλευσης, που προλαμβάνει, καθυστερεί και επιδιορθώνει τη δημιουργία σημαδιών γήρανσης (λεπτές γραμμές, ρυτίδες).

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ 06/2024

Vichy Liftactiv Supreme Serum Προσώπου με Βιταμίνη C για Λάμψη 20ml

Αντιοξειδωτικό σύμπλοκο για πιο φωτεινή επιδερμίδα που συνδυάζει 15% Καθαρής Βιταμίνης C, Βιταμίνη E, Πολυφαινόλες Πεύκου και Καθαρό Υαλουρονικό Οξύ που διορθώνει και προλαμβάνει το οξειδωτικό στρες, τη θαμπάδα, και τη γήρανση της επιδερμίδας & Δώρο Νεσεσέρ.

Synchroline Synchroelast Body Cream Συσφικτική Για Ραγάδες 200ml

Κρέμα σώματος που ενισχύει την ελαστικότητα και την ενυδάτωση του δέρματος. Ενδείκνυται για την βελτίωση της εμφάνισης της επιδερμίδας σε στήθος, κοιλιά, γλουτούς, μηρούς.

Οφέλη

Πρόληψη των δερματικών ραβδώσεων (ραγάδες) από τον 3ο μήνα κύησης και διατήρηση της ελαστικότητας και σφριγηλότητας του δέρματος.

Βελτίωση της ελαστικότητας και της σφριγηλότητας του δέρματος κατά τη διάρκεια της δίαιτας και σε περιπτώσεις απότομης απώλειας βάρους.

Πρόληψη των δερματικών ραβδώσεων (ραγάδες) σε περιπτώσεις απότομης ανάπτυξης.Εφαρμόστε δύο φορές την ημέρα .

Συστατικά : Asiatic and madecassic heterosides, acetylglucosamine, proline linoleate, fibronectine glycopeptides .

Ημερομηνία λήξης :11/2022

Elancyl My Coach Σετ Περιποίησης

Το Elancyl My Coach Αφρόλουτρο, χάρη στις ιδιότητες του Γκουαράνα, επανορθώνει τη λάμψη και το χρώμα του δέρματος, ενώ η καφεΐνη αποδεσμεύει τα λιπίδια. Η πλούσια σύνθεσή του, με κισσό αποσυμφορεί την επιδερμίδα και αναδεικνύει ένα σφριγηλό και τονωμένο δέρμα.

Frezyderm Sun Screen on the Move Αδιάβροχη Αντηλιακή Λοσιόν Προσώπου SPF50 σε Spray 75ml

Αντηλιακό spray προσώπου ταχείας εφαρμογής και πολλαπλής χρήσης με φωτοσταθερά φίλτρα ευρέoς φάσματος. Διαθέτει Τεχνολογία Super Fine Mist υψηλής προστασίας και Τεχνολογία On the Move για ταχύτατη εφαρμογή, ακόμα και εν κινήσει, ενώ χάρη στην τεχνολογία Hydro Cosmetic προσφέρει οπτική βελτίωση των ρυτίδων και ματ όψη. 

Vichy Liftactiv Supreme Αντιγηραντική & Συσφικτική Κρέμα Προσώπου Νυκτός 50ml

Αντιρυτιδική κρέμα νύχτας με αποτέλεσμα lifting μεγάλης διάρκειας και συσφικτική φροντίδα. Η Liftactiv Nuit διορθώνει ακόμα και τις πιο βαθιές ρυτίδες, συσφίγγει την επιδερμίδα και μεταμορφώνει την υφή της.

Οι χρήστες που την έχουν αγοράσει την ξεχωρίζουν κυρίως γιατί έχει ωραίο άρωμα.

Korres Olive Βιολογικό και Ξηρό Βερικοκέλαιο για Πρόσωπο και Σώμα Αντιγηραντικό με Άνθη Ελιάς 100ml

Ξηρό λάδι σώματος με εξαιρετικό παρθένο Ελαιόλαδο, φυσική πηγή βιταμινών και αντιοξειδωτικών, που ενυδατώνει, θρέφει, αποκαθιστά την ελαστικότητα και διατηρεί τη νεανικότητα της επιδερμίδας.