Frezyderm Sea Side Dry Mist SPF50+ 300ml

Κωδικός: K00061741

Μάρκα: Frezyderm

15,00 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Αμεση παραλαβή/Παράδοση σε 1-3 εργάσιμες

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

Αντηλιακό dry oil σε μορφή mist που προσφέρει πολύ υψηλή προστασία. Έχει λεπτόρρευστη υφή που απλώνεται πολύ εύκολα και χάρη στη Wet Skin Formula είναι ιδανικό για εφαρμογή και σε βρεγμένο δέρμα, χωρίς να χρειάζεται να προηγηθεί σκούπισμα, ενώ η πρακτική βαλβίδα του προσφέρει ομοιόμορφο συνεχή ψεκασμό, για άριστη εφαρμογή. 

Προστατεύει από τη φωτογήρανση και τις ελεύθερες ρίζες που προκαλούνται από την UVR ακτινοβολία και καλύπτει τις ανάγκες πολύ υψηλής ηλιοπροστασίας όλης της οικογένεια, ενώ είναι ιδανικό για παιδιά και εφήβους. 
Σε καινοτόμο airless συσκευασία.

Βραβευμένο με το βραβείο Prix De Beaute 2016 ως το καλύτερο προϊόν στην κατηγορία «Δερμοκαλλυντικά: Αντηλιακή Προστασία».

ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ
 
  • Παιδιά, εφήβους, ενήλικες
  • Ανοικτούς φωτότυπους και φωτοευαίσθητο δέρμα
  • Προστασία από την φωτογήρανση
ΧΡΗΣΗ

Για εφαρμογή στο πρόσωπο ψεκάζουμε πρώτα τις παλάμες και κατόπιν εφαρμόζουμε. Στο σώμα απλώνουμε επαρκή ποσότητα (2 mg/cm2) του αντηλιακού μάς σε στεγνό ή βρεγμένο δέρμα 20 - 30 λεπτά πριν από την έκθεση στον ήλιο και το ανανεώνουμε ανά 1 ώρα, ακόμη και στην επιφάνεια του δέρματος που καλύπτεται από το μπλουζάκι και οπωσδήποτε μετά το κολύμπι ή το σκούπισμα με την πετσέτα.  Δεν ξεχνάμε να καλύπτουμε ομοιόμορφα με το αντηλιακό ακόμα και τα δύσκολα σημεία, όπως αυτιά, μέτωπο, μύτη, πέλματα και πίσω από τα γόνατα.

 


K00061741
4 αντικείμενα
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Vichy Micellar Water Ντεμακιγιάζ Purete Thermale Mineral για Ευαίσθητες Επιδερμίδες 400ml

Καθαριστικό νερό για ενυδάτωση που ενδυναμώνει τον επιδερμιδικό φραγμό, δυναμώνει και προστατεύει από την ξηρότητα στο πρόσωπο και τα μάτια. Κατάλληλο για την ευαίσθητη επιδερμιδα

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ 04/2024

Doctor's Formulas Vitamin C Fast Action 1000mg 30 κάψουλες

Συμπλήρωμα διατροφής φόρμουλα βιταμίνης C 1000mg γρήγορης απορρόφησης με εκχυλίσματα ασερόλα και κάμου κάμου που προσφέρει τόνωση και ενέργεια, ενώ συμβάλλει στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος.

Frezyderm Sun Screen on the Move Αδιάβροχη Αντηλιακή Λοσιόν Προσώπου SPF50 σε Spray 75ml

Αντηλιακό spray προσώπου ταχείας εφαρμογής και πολλαπλής χρήσης με φωτοσταθερά φίλτρα ευρέoς φάσματος. Διαθέτει Τεχνολογία Super Fine Mist υψηλής προστασίας και Τεχνολογία On the Move για ταχύτατη εφαρμογή, ακόμα και εν κινήσει, ενώ χάρη στην τεχνολογία Hydro Cosmetic προσφέρει οπτική βελτίωση των ρυτίδων και ματ όψη. 

Korres Aloe & Dittany Shampoo 2x250ml

Απαλό σαμπουάν με ήπιους καθαριστικούς και μαλακτικούς παράγοντες. Mε εκχυλίσματα από ΔίκταμοΜατζουράνα και Τσάι του βουνού βιολογικής καλλιέργειας από την Κρήτη. Δεν περιέχει σιλικόνες και λοιπές επιβλαβείς συνθετικές ενώσεις, όπως paraben, mineral oils, προπυλενογλυκόλη, αιθανολαμίνες. Ιδανικό για καθημερινή χρήση.

Korres Olive Βιολογικό και Ξηρό Βερικοκέλαιο για Πρόσωπο και Σώμα Αντιγηραντικό με Άνθη Ελιάς 100ml

Ξηρό λάδι σώματος με εξαιρετικό παρθένο Ελαιόλαδο, φυσική πηγή βιταμινών και αντιοξειδωτικών, που ενυδατώνει, θρέφει, αποκαθιστά την ελαστικότητα και διατηρεί τη νεανικότητα της επιδερμίδας.

Inpa Moducare Modullon Συμπλήρωμα για την Ενίσχυση του Ανοσοποιητικού 90 ταμπλέτες

Συμπλήρωμα διατροφής που ρυθμίζει το ανοσιακό σύστημα του οργανισμού μας. Η απορρύθμιση του ανοσιακού έχει ως αποτέλεσμα ο οργανισμός να μη μπορεί ν’ αντιμετωπίσει τα συχνά κρυολογήματα και τις ιώσεις και να προσβάλλεται από αυτοάνοσες και χρόνιες ιογενείς καταστάσεις. Κλινικά δοκιμασμένο προϊόν  ως ανοσορυθμιστικό με εξειδικευμένες μετρήσεις σε άτομα με αλλεργία, σύνδρομο χρόνιας κόπωσης, HPV, HIV και άλλες χρόνιες αυτοάνοσες και ιογενείς καταστάσεις.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ 05/2024

Apivita Bee Radiant White Peony & Patented Propolis Balm Προσώπου Νυκτός για Ενυδάτωση & Αντιγήρανση με Υαλουρονικό Οξύ 50ml

Κρέμα νύχτας, από 96% συσταστικά φυτικής προέλευσης, που προλαμβάνει, καθυστερεί και επιδιορθώνει τη δημιουργία σημαδιών γήρανσης (λεπτές γραμμές, ρυτίδες).

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ 06/2024

Solgar Echinacea 100 φυτικές κάψουλες

Φυτικό συμπλήρωμα διατροφής που συμβάλλει στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, τονώνει την συνολική υγεία του οργανισμού και βοηθά σε περιπτώσεις κρυολογημάτων, γρίπης και μολύνσεων

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ 06/2024

Solgar Vitamin D3 Βιταμίνη για Ανοσοποιητικό 1000iu 100 μαλακές κάψουλες

Συμπλήρωμα διατροφής της εταιρείας Solgar με βιταμίνη D3 οπού υποστηρίζει την άμυνα του οργανισμού και την υγεία οστών & μυών, ενώ συμβάλλει και στη γενικότερη ευεξία του οργανισμού.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ 06/2024

Korres Santorini Grape Μάσκα Προσώπου για Καθαρισμό / Απολέπιση με Άργιλο 70ml

Μάσκα ήπιας απολέπισης, με ηφαιστειακή άμμο και σφαιρίδια ενεργού άνθρακα για ορατή σύσφιγξη πόρων και απομάκρυνση λιπαρότητας. Χαρίζει λεία, λαμπερή επιδερμίδα, με ματ υφή.

Korres Mint Tea Αφρόλουτρο 1000ml

Το αφρόλουτρο της Korres προσφέρει αναζωογόνηση & ενυδάτωση ενώ παράλληλα περιέχει καθαριστικούς παράγοντες που φροντίζουν το δέρμα.

Η περιεκτικότητα του σε αλόη, προσφέρει μαλακτική, ενυδατική και καταπραϋντική δράση.