Nuk First Choice Μπιμπερό γυάλινο 120ml Θηλή σιλικόνης

Κωδικός: K00012839

Μάρκα: NUK

5,86 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Eκτός αποθέματος - Κατόπιν παραγγελίας

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)
Το σύστημα μπιμπερόθηλής FIRST CHOICE της NUK συνδυάζει όλα τα ορθοδοντικά οφέλη του σχήματος NUK με την αίσθηση του μητρικού θηλασμού η τέλεια λύση όταν δεν είστε σε θέση να θηλάσετεΘηλή σιλικόνης μεγέθους μηνών M μεσαία οπή για βρεφικά γάλαταΟρθοδοντική θηλή NUK με πολύ φαρδιά επιφάνεια για τα χείλη και σύστημα διαφυγής αέρα της NUK κατά των κολικών για όσο το δυνατόν πιο φυσική αίσθηση θηλασμούΣτόμιο μεγάλης διαμέτρου για ευκολότερο γέμισμα και καθάρισμα του μπιμπερόΕλαφρώς καμπυλωτό σχήμα για ασφαλές κράτημαΜε φαρδιά βάση για μεγαλύτερη σταθερότηταΔιατίθεται σε πολλούς συνδυασμούς χρωμάτων και σχεδίωνΜπορεί να συνδυαστεί με όλα τα προϊόντα της σειράς FIRST CHOICE της NUK

K00012839
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Dr. Brown's Natural Flow Options+ Μπιμπερό Γυάλινο με Φαρδύ Λαιμό & Θηλή Σιλικόνης 2x150ml

Εργονομικά σχεδιασμένο μπιμπερό με φαρδύ λαιμό, που μέσω της καινοτομίας της διέλευσης του αέρα εξασφαλίζει μοναδικά πλεονεκτήματα στο τάισμα. Διαθέτει σύστημα φυσικής ροής και θηλή σιλικόνης.

Dr. Brown's Γυάλινο Μπιμπερό Options+ Wide Neck Κατά των Κολικών με Θηλή Σιλικόνης 150ml για 0+ μηνών

Εργονομικά σχεδιασμένο μπιμπερό με φαρδύ λαιμό, που μέσω της καινοτομίας της διέλευσης του αέρα εξασφαλίζει μοναδικά πλεονεκτήματα στο τάισμα. Διαθέτει σύστημα φυσικής ροής και θηλή σιλικόνης.

Dr. Brown's Σετ Γυάλινα Μπιμπερό Options+ Wide Neck Κατά των Κολικών με Θηλή Σιλικόνης 270ml για 0+ μηνών 2τμχ

Εργονομικά σχεδιασμένο μπιμπερό με φαρδύ λαιμό, που μέσω της καινοτομίας της διέλευσης του αέρα εξασφαλίζει μοναδικά πλεονεκτήματα στο τάισμα. Διαθέτει σύστημα φυσικής ροής και θηλή σιλικόνης.

Dr. Brown's Θηλές Για Μπιμπερό Options+ Με Φαρδύ Λαιμό Y-Cut 9m+ 2τμχ

Η νέα θηλή Options+ από υψηλής ποιότητας μαλακή σιλικόνηπροσομοιάζει στο στήθος και είναι σχεδιασμένη για πιο φυσική εμπειρία σίτισης με το μπουκάλι. Μαζί με το εσωτερικό σύστημα κυκλοφορίας αέρα κατά των κολικών, το παιδί τρέφεται χωρίς δυσκολίες.