• Μειωμένη τιμή
CHICCO ΔΙΠΛΗ ΘΗΚΗ ΠΙΠΙΛΑΣ UNIVERSAL
CHICCO ΔΙΠΛΗ ΘΗΚΗ ΠΙΠΙΛΑΣ UNIVERSAL

CHICCO ΔΙΠΛΗ ΘΗΚΗ ΠΙΠΙΛΑΣ UNIVERSAL

Κωδικός:

Μάρκα: Chicco

7,02 €
6,31 € -10%
με ΦΠΑ

Μία πρακτική, μαλακή θήκη πιπίλας για την αποθήκευση και την καθαρή συντήρηση της πιπίλας.

Ποσότητα
Eκτός αποθέματος - Κατόπιν παραγγελίας

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Elancyl My Coach Σετ Περιποίησης

Το Elancyl My Coach Αφρόλουτρο, χάρη στις ιδιότητες του Γκουαράνα, επανορθώνει τη λάμψη και το χρώμα του δέρματος, ενώ η καφεΐνη αποδεσμεύει τα λιπίδια. Η πλούσια σύνθεσή του, με κισσό αποσυμφορεί την επιδερμίδα και αναδεικνύει ένα σφριγηλό και τονωμένο δέρμα.

Sophie La Girafe Bathtub Boat Μπουγελόφατσα για 6+ Μηνών

Οι μπουγελόφατσες της εταιρίας Sophie La Girafe, είναι μαλακές και εύκαμπτες ώστε να μπορούν να λυγίζουν από τα μικρά παιδικά χεράκια και να εκτοξεύουν νερό. Τα παιχνίδια μπάνιου αποτελούν τον πιο απλό και διαδραστικό τρόπο για να προσφέρουν έντονο παιχνίδι και ατελείωτη διασκέδαση ακόμη και σε περιορισμένους χώρους. Έχουν εκπαιδευτικό χαρακτήρα, μιας και βοηθούν το παιδί να εξασκήσει τις κινητικές του δεξιότητες ενώ παράλληλα, χάρη στα έντονά τους χρώματα, διεγείρουν τις οπτικές του αισθήσεις, κρατώντας το απασχολημένο κατά τη διάρκεια του μπάνιου. Τέλος, επιδρούν θετικά και στην ψυχολογία του παιδιού, καθώς το βοηθούν να εξοικειωθεί με το νερό και να βλέπει την ώρα του μπάνιου ως μία ευχάριστη διαδικασία.

Κατάλληλο για παιδιά ηλικίας 6+ μηνών.

Lierac Micellar Water Ντεμακιγιάζ 200ml

Micellar water ντεμακιγιάζ προσώπου της Lierac, κατάλληλο για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Το μικκυλιακό νερό είναι απεσταγμένο νερό με καθαριστικές ιδιότητες και ενυδατικά συστατικά όπως η γλυκερίνη ή άλλες ουσίες. Βοηθά στην ενυδάτωση και στην απομάκρυνση των ρύπων και του περιττού σμήγματος από το δέρμα, χωρίς να δημιουργεί μαύρα στίγματα, ενώ...

Δες όλη την περιγραφή

Τύπος: Micellar Water

Περιοχή Χρήσης: Πρόσωπο

Χρήση: Ντεμακιγιάζ

Τύπος Επιδερμίδας: Όλοι οι Τύποι

Woam by Kietla: Γυαλιά Ηλίου 2-4 ετών - Brown

Παιδικά γυαλιά ηλίου unisex σε καφέ χρώμα από την εταιρεία KiETLA, τα οποία παρέχουν προστασία από τις επιπτώσεις που προκαλούν στα μάτια οι βλαβερές ακτίνες του ήλιου.

Πολυανθρακικοί φακοί κατηγορίας 3

Φίλτρο αντί UVA, UVB, UVC.

Ανθεκτικός, υψηλής ποιότητας σκελετός από πολυανθρακικό υλικό

Ελαφριά και άνετα χάρη στο Soft touch φινίρισμα

Διαθέσιμο σε 5 χρώματα

Fresk Παιδικό Μαγιό Ολόσωμο Αντιηλιακό (UV) Μπλε

Fresk, η οικολογική επιλογή που μας έρχεται από την Ολλανδία, με Σκανδιναβική αισθητική, λιτές γραμμές, αρμονία και χαρακτήρα. Κορυφαία ποιότητα και προστασία για τα παιδάκια μας! Με αυτό το ολόσωμο μαγιό με UV50 προστασία της Fresk θα είναι το αστέρι της παραλίας! 

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ!

Avenir Mosaic Junior Dinosaurs

Μια διασκεδαστική δραστηριότητα για παιδιά άνω των 3 ετών. Τα μεγάλα αφρώδη αυτοκόλλητα διευκολύνουν την επίτευξη ενός εξαιρετικού έργου τέχνης όπου θα είστε υπερήφανοι με το αποτέλεσμα - απλώς ξεκολλήστε τα και κολλήστε τα ταιριάζοντας τα χρώματα και τα σχήματα στις εικόνες. Κάθε συσκευασία περιέχει 4 εικόνες και πάνω από 600 αφρώδη αυτοκόλλητα. Αφήστε τα παιδιά να δημιουργήσουν το πρώτο τους βιβλίο και μετά αφήστε τα να σας διηγηθούν την ιστορία τους!

Synchroline Synchrovit Eyes & Lips 15ml

Η κρέμα ματιών της εταιρείας Synchroline είναι μια 24ωρη κρέμα που μπορεί να φορεθεί πρωί και βράδυ, χωρίς να απαιτείται ξεχωριστά η χρήση κρέμας νυκτός. Είναι κατάλληλη για ηλικίες 30+.

Δράση: Αντιγήρανση, Ενυδάτωση

Όγκος: 15ml

Υφή: Cream