Mey Cleanser 100ml

Κωδικός: K00018624

Μάρκα: Mey

20,09 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Eκτός αποθέματος - Κατόπιν παραγγελίας

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)
Πληροφορίες Το MEY CLEANSER σε μορφή αφρού συμβάλλει στον κατάλληλο καθαρισμό των λιπαρών και με τάση ακμής επιδερμίδων Η καθαριστική του δράση απομακρύνει αποτελεσματικά ρύπους και λιπαρότητα ενώ η ήπια απολεπιστική του δράση απαλύνει την επιφάνεια του δέρματος και εμποδίζει τη δημιουργία φραγμένων πόρων Μοναδικός συνδυασμός ήπιων επιφανειοδραστικών ουσιών οξέων φρούτων και εκχυλισμάτων βοτάνων Δημιουργεί την αίσθηση βαθειάς καθαρότητας λάμψης και ανανέωσης Αποτελεί ιδανικό προϊόν καθαρισμού για δέρματα με ειδικές ανάγκεςΣυσκευασία ml

K00018624
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Nuxe Nuxuriance Gold Nutri-Fortifying Night Balm 50ml

Balm Νύχτας για θρέψη και ενυδάτωση
Η απόλυτη αντιγήρανση - Ξηρό Δέρμα, Αδυνατισμένο από την ηλικία
 
Αυτό το balm νύχτας ενισχυμένο με βούτυρο καριτέ δίνει στο δέρμα απαλότητα και ανακούφιση. Το πρωί, τα σημάδια κούρασης μειώνονται, το δέρμα φαίνεται λιγότερο χαραγμένο και πιο φωτεινό. Με τον καιρό το δέρμα γίνεται πιό δυνατό και ελαστικό.

Elgydium Eco-Friendly Toothbrush Wood White Hairs Medium

Χειροκίνητη οδοντόβουρτσα κατασκευασμένη από ξύλο οξιάς δασών 100% οικολογικής διαχείρισης FSC και ίνες 100% φυσικής προέλευσης.

Βασικά χαρακτηριστικά:

100% Φυσικά Υλικά

Ξύλο Οξιάς FSC

0% Πλαστικό

Ανακυκλωμένη Συσκευασία

Froika Hyaluronic SilkTouch Sunscreen Tinted Light Cream Αδιάβροχο Αντηλιακό Προσώπου SPF50 με Χρώμα 40ml

Ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα λόγω του υαλουρονικού οξέος ενώ ταυτόχρονα έχει αντιρυτιδικό αποτέλεσμα αφού οι ρυτίδες, οι ατέλειες και τα σημάδια ακμής γίνονται λιγότερο ορατά. Παρέχει αποτελεσματική κάλυψη των ατελειών του δέρματος όπως η ακμή και οι δυσχρωμίες. Έχει μη λιπαρή υφή και αποτελεί ιδανικό προϊόν για την καθημερινή ενυδάτωση, τη φροντίδα και την εξυγίανση του δέρματος αφήνοντας ένα μεταξένιο ματ αποτέλεσμα.

Oral-B IO Series 4 Ηλεκτρική Οδοντόβουρτσα με Χρονομετρητή, Αισθητήρα Πίεσης και Θήκη Ταξιδίου Black

H επαναφορτιζόμενη ηλεκτρική οδοντόβουρτσα της Oral-B, αφαιρεί περισσότερη πλάκα και χαρίζει πιο υγιή ούλα από τις κλασικές χειροκίνητες οδοντόβουρτσες.

Yellow Rose Herbal Body Scrub 250ml

Body Scrub με φυσικούς κρυστάλλους από ζάχαρη, εκχυλίσματα βοτάνων και φυσικά αιθέρια έλαια. Καθαρίζει απομακρύνοντας ρύπους και νεκρά επιφανειακά κύτταρα. Συστατικά 98% φυσικής προέλευσης. Η επιδερμίδα γίνεται φωτεινότερη, πιο λεία και απαλή.

Elancyl Slim Design Stubborn Κρέμα για την Κυτταρίτιδα Γλουτών 200ml

Κρέμα της Elancyl με δράση κατά της κυτταρίτιδας. Τονώνει την μικροκυκλοφορία και βελτιώνει την όψη φλοιού πορτοκαλιού στην επιδερμίδα. Παράλληλα, αυξάνει την ελαστικότητά της αφήνοντάς την απαλή και ενυδατωμένη. Είναι κατάλληλη για χρήση στους γλουτούς.

Περιοχή Χρήσης: Γλουτοί

Είδη: Κρέμα

Χρήση: Κυτταρίτιδα

Lavish Care Pomegranate Body Scrub 250ml

Κρέμα απολέπισης της Lavish Care κατάλληλη για όλο το σώμα. Καθαρίζει και αποτοξινώνει την επιδερμίδα από τα νεκρά κύτταρα, αφήνοντας την απαλή και λαμπερή. Μετά την απολέπιση, το δέρμα είναι ανανεωμένο και έτοιμο να δεχθεί όποια ενυδατική κρέμα και να την απορροφήσει σε μεγαλύτερο ποσοστό, με αποτέλεσμα να είναι πιο απαλό και λαμπερό.

Τύπος: Κρέμα

Περιοχή Χρήσης: Για όλο το Σώμα

Lierac Premium La Creme Soyeuse Light 24ωρη Αντιγηραντική Κρέμα Προσώπου Ημέρας με Υαλουρονικό Οξύ 50ml

Κρέμα προσώπου ημέρας 24ωρης διάρκειας της εταιρείας Lierac. Εμπλουτισμένη με υαλουρονικό οξύ λειαίνει τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές.

Βασικά Χαρακτηριστικά:

• Τύπος επιδερμίδας: Κανονική/Μικτή

• Κατάλληλη για: Όλες τις ηλικίες

• Υφή: Light

• Όγκος: 50 ml