Froika Ω-Plus Cream 200ml

Κωδικός: K00015407

Μάρκα: FROIKA

21,56 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Eκτός αποθέματος - Κατόπιν παραγγελίας

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)
Πληροφορίες Περιέχει Ω και Ω απαραίτητα λιπαρά οξέα Βιταμίνη F για την αποκατάσταση της ενδοκυτταρικής συνοχής του δέρματος και αντιφλεγμονώδη δράση Βιταμίνη B ενεργοποιεί την σύνθεση λιπιδίων στερολών στεροειδών στο δέρμα ενισχύοντας τους μηχανισμούς άμυνας του ατοπικού δέρματος Ειδική σύσταση λιπαρής φάσης με φυτικά έλαια shea butter φυτοστερόλες που αναπληρώνουν το έλλειμμα λιπιδίων και ισχυροποιούν την προστατευτική ικανότητα του δέρματος απένατι στην απώλεια υγρασίας και στις εξωτερικές επιθέσεις ερεθιστικών ή αλλεργιογόνων ουσιών Συνδυασμό ήπιων αντιβακτηριδιακών Octoxyglycerine amp Caprylyl Glycol με ευρεία και αποτελεσματική δράση Καταπραϋντικά επουλωτικά ενυδατικά και οξειδωτικά συστατικά όπως Βρώμη Βισαβολόλη Πανθελόλη και Βιταμίνη ΕΣυσκευασία ml 

K00015407
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Lavish Care Freshly Squeezed Bliss Αφρόλουτρο σε Gel 500ml

Το αφρόλουτρο της Lavish Care σε gel, προσφέρει αναζωογόνηση ενώ παράλληλα περιέχει καθαριστικούς παράγοντες που φροντίζουν το δέρμα.

Οδηγίες Χρήσης

• Εφαρμόστε μικρή ποσότητα σε βρεγμένο δέρμα

• Ξεπλύνετε καλά

• Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια

• Μόνο για εξωτερική χρήση

Filorga Universal Cream 100ml

Η κρέμα προσώπου της εταιρείας Filorga είναι μια 24ωρη κρέμα που μπορεί να φορεθεί πρωί και βράδυ, χωρίς να απαιτείται ξεχωριστά η χρήση κρέμας νυκτός. Είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος και για όλες τις ηλικίες.

Δράση: Ενυδάτωση

Όγκος: 100ml

Υφή: Cream

Lavish Care Banana Body Scrub 250ml

Κρέμα απολέπισης της Lavish Care κατάλληλη για όλο το σώμα. Καθαρίζει και αποτοξινώνει την επιδερμίδα από τα νεκρά κύτταρα, αφήνοντας την απαλή και λαμπερή. Μετά την απολέπιση, το δέρμα είναι ανανεωμένο και έτοιμο να δεχθεί όποια ενυδατική κρέμα και να την απορροφήσει σε μεγαλύτερο ποσοστό, με αποτέλεσμα να είναι πιο απαλό και λαμπερό.

Τύπος: Κρέμα

Περιοχή Χρήσης: Για όλο το Σώμα

Korres Pure Greek Olive Χρυσό Μήλο Ενυδατική Κρέμα Σώματος 200ml

Ενυδατική κρέμα με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, φυσική πηγή βιταμινών και αντιοξειδωτικών και τονωτικό εκχύλισμα φύλλων ελιάς. Απορροφάται άμεσα και διατηρεί την επιδερμίδα απαλή και ενυδατωμένη.

Lavish Care Pomegranate Αφρόλουτρο 500ml

Αφρόλουτρο που περιποιείται απαλά την επιδερμίδα, μετατρέποντας το καθημερινό μπάνιο ή ντους σε μια απολαυστική εμπειρία αναζωογόνησης και ευεξίας. Χάρη στα αντιξειοδωτικά του οφέλη και την πλούσια σε βιταμίνες σύνθεσή του με χυμό αλόης, πανθενόλη και εκχύλισμα ροδιού, αφήνει την επιδερμίδα απαλή και ενυδατωμένη.