A-derma Hydralba Creme Hydratante UV Riche 40ml

Κωδικός: K00051802

Μάρκα: A-derma

19,14 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Eκτός αποθέματος - Κατόπιν παραγγελίας

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)
Ενυδατική κρέμα για ξηρό εύθραυστο δέρμα με SPF Ιδιότητες Κορεσμένοι σε νερό απαραίτητο για την ανάπτυξή τους οι Νεαροί Βλαστοί Βρώμης Rhealba έχουν την ικανότητα να συντηρούν αυτό το φυσικό απόθεμα και να διατηρούν τα κύτταρά τους ενυδατωμένα σε συνθήκες ξηρότητας Αφού παρατήρησαν αυτό το άκρως πρωτότυπο φαινόμενο οι ερευνητές μας αναγνώρισαν το φυσικό δραστικό συστατικό από το οποίο πηγάζει αυτός ο μηχανισμός υδροπροστασίας η Rhealbase Αυτό το καινοτόμο δραστικό συστατικό συστατικό αναδείχτηκε ότι είναι επίσης ισχυρός προστατευτικός παράγοντας των δερματικών κυττάρων Αυτή η αποκλειστική ανακάλυψη των Δερματολογικών Εργαστηρίων ADerma είναι η βάση της σειράς Hydralba Αποτέλεσμα Με τη σειρά Hydralba το δέρμα είναι απόλυτα ενυδατωμένο και προστατευμένο από το καθημερινό κλιματικό στρες Η πλούσια υφή της Hydralba Creme Riche προσφέρει στο δέρμα απαράμιλλη απαλότητα και ελαστικότητα Το δροσερό και διακριτικό άρωμά της κάνει την εφαρμογή της πραγματική στιγμή ευχαρίστησης Κλινικά δοκιμασμένη αποτελεσματικότητα και ανεκτικότητα υπό δερματολογικό έλεγχο Υποαλλεργικό Προϊόν Μη Φαγεσωρογόνο

K00051802
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Filorga NCEF Reverse Mat Supreme Regenerating Fluid 50ml

Η κρέμα προσώπου της εταιρείας Filorga είναι μια 24ωρη κρέμα που μπορεί να φορεθεί πρωί και βράδυ, χωρίς να απαιτείται ξεχωριστά η χρήση κρέμας νυκτός. Είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος και για ηλικίες 40+.

Δράση: Αντιγήρανση

Όγκος: 50ml

Υφή: Fluid

Darphin Rejuvenating Voyage Σετ Περιποίησης με Κρέμα Προσώπου και Κρέμα Ματιών

Πακέτο περιποίησης, της εταιρείας Darphin, ιδανικό για όλους τους τύπους επιδερμίδας.

Τα σετ περιποίησης είναι ένα έξυπνο και χρήσιμο δώρο για κάθε περίσταση.

Χρησιμοποίησε κάθε προϊόν του σετ σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης του.

Περιεχόμενα σετ: Κρέμα Ματιών, Κρέμα Προσώπου

Δράση: Αντιγήρανση

Filorga Universal Cream 100ml

Η κρέμα προσώπου της εταιρείας Filorga είναι μια 24ωρη κρέμα που μπορεί να φορεθεί πρωί και βράδυ, χωρίς να απαιτείται ξεχωριστά η χρήση κρέμας νυκτός. Είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος και για όλες τις ηλικίες.

Δράση: Ενυδάτωση

Όγκος: 100ml

Υφή: Cream

Youth Lab. Tight Me Up Value Set

Σετ Καλλυντικών με Serum / Μάσκα Ματιών.Σετ αντιγήρανσης με ορό προσώπου που ενισχύει τη σύνθεση των δομικών συστατικών της επιδερμίδας και επαναφέρει τη λάμψη και μάσκες ματιών από υδροτζέλ για πλήρη αναδόμηση της περιοχής των ματιών.

Vichy Liftactiv Supreme Serum Προσώπου με Βιταμίνη C για Λάμψη 20ml

Αντιοξειδωτικό σύμπλοκο για πιο φωτεινή επιδερμίδα που συνδυάζει 15% Καθαρής Βιταμίνης C, Βιταμίνη E, Πολυφαινόλες Πεύκου και Καθαρό Υαλουρονικό Οξύ που διορθώνει και προλαμβάνει το οξειδωτικό στρες, τη θαμπάδα, και τη γήρανση της επιδερμίδας & Δώρο Νεσεσέρ.