Hydrovit Retinol Plus Monodose 60

Κωδικός: K00012471

Μάρκα: Hydrovit

38,07 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Eκτός αποθέματος - Κατόπιν παραγγελίας

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)
Δράση Μειώνει τις λεπτές ρυτίδες σε εβδο΅άδες και τις βαθιές σε εβδο΅άδες περιορίζει τις ΅ελαγχρω΅ατικές βλάβες  βελτιώνει το χρώ΅α του δέρ΅ατος καθώς και τα επίπεδα ενυδάτωσης Το δέρ΅α γίνεται απαλό και ελαστικό σαν νεανικόΠληροφορίες H Hydrovit Retinol Plus είναι μία νέα ενισχυμένη σύνθεση σε μονοδόσεις που προσφέρει υψηλής απόδοσης αντιρυτιδική περιποίηση με μοναδικό τρόπο χρήσης Κάθε μονοδόση περιέχει το συστατικό Retinol που μειώνει τις ρυτίδες Περιέχει επίσης εκχύλισμα Αβοκάντο με ευεργετικά για το δέρμα συστατικά όπως Bιταμίνες C E και Β Νιασίνη Ριβοφλαβίνη Παντοθενικό Οξύ Φυλλικό Οξύ με αντιοξειδωτικές και αντιγηραντικές ιδιότητες ωΛιπαρά οξέα που προσφέρουν ενυδάτωση και Λεκιθίνη που εμφανίζει μαλακτική δράση Χωρίς συντηρητικά για να αποφεύγονται αλλεργικές αντιδράσεις Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως βάση για το makeupΣυσκευασία μονοδόσεις 

K00012471
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Thank You Farmer Miracle Age Repair Toner 150ml

Λοσιόν τόνωσης προσώπου της Thank You Farmer, κατάλληλη για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Έχει διαυγή όψη και λεπτόρευστη υφή, βασιζόμενη στη σύστασή της που περιέχει περισσότερο νερό και λιγότερα έλαια, συγκριτικά με τις άλλες μορφές καλλυντικών. Επαναφέρει το pH του δέρματος στη φυσική του κατάσταση, η οποία συχνά διαταράσσεται μετά τον καθαρισμό, βοηθώντας την επιδερμίδα να “ισορροπήσει” και προετοιμάζοντάς τη για ενυδάτωση.

Τύπος: Lotion

Περιοχή Χρήσης: Πρόσωπο

Χρήση: Τόνωση

Τύπος Επιδερμίδας: Όλοι οι Τύποι

Korres Σετ Περιποίησης 30ml

Πακέτο περιποίησης, της εταιρείας Korres, ιδανικό για όλους τους τύπους επιδερμίδας.

Τα σετ περιποίησης είναι ένα έξυπνο και χρήσιμο δώρο για κάθε περίσταση.

Χρησιμοποίησε κάθε προϊόν του σετ σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης του.

Περιεχόμενα σετ: Νεσεσέρ, Serum, Κρέμα Σώματος, Κρέμα Προσώπου

Δράση: Αντιγήρανση, Ενυδάτωση

Vichy Liftactiv Collagen Specialist Κρέμα Προσώπου Νυκτός για Αντιγήρανση, Σύσφιξη & Ανάπλαση 50ml

Κρέμα νύχτας με προοδευτική δράση και σύνθεση ενισχυμένη με πεπτίδια, βιταμίνη C και ρεσβερατρόλη φυσικής προέλευσης, γνωστή για την δράση της κατά του ανομοιόμορφου τόνου.

Youth Lab. Retinol Reboot Serum Προσώπου με Ρετινόλη 30ml

Ορός προσώπου με ρετινόλη της Youth Lab., κατάλληλος για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Η ρετινόλη γνωστή και ως βιταμίνη Α, συμβάλλει σημαντικά στην λειτουργία της ανανέωσης των κυττάρων, δίνει σφριγηλότητα και βοηθάει στην ανάπλαση του δέρματος. Συστήνεται οι πρώτες εφαρμογές να είναι σε πιο αραιά διαστήματα, για παράδειγμα, 1 με 2 φορές την βδομάδα. Χάρη στη σύνθεσή του ο ορός απορροφάται γρήγορα και εισχωρεί βαθύτερα στην επιδερμίδα σε σχέση με τις κρέμες προσώπου, παρέχοντας αντιγηραντική προστασία.

Περιοχή Χρήσης: Πρόσωπο

Συστατικό: Ρετινόλη

Δράση: Αντιγήρανση

Τύπος Επιδερμίδας: Όλοι οι Τύποι