Korres άγριο Τριαντάφυλλο Κρέμα 24ωρης Ενυδάτωσης για Κανονικές/ξηρές 40ml

Κωδικός: K00001774

Μάρκα: Korres

22,99 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Eκτός αποθέματος - Κατόπιν παραγγελίας

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

Δράση Κρέμα ʼγριο Τριαντάφυλλο για ωρη ενυδάτωση και λάμψηSPF Τύπος επιδερμίδας Κανονικές και ξηρές επιδερμίδες ΠληροφορίεςΤο άγριο Τριαντάφυλλο φυσική πηγή βιταμίνης C εμφανίζει σημαντική επανορθωτική δράση σε λεπτές γραμμές και δυσχρωμίες ενώ προσδίδει λάμψη και φωτεινότητα στην επιδερμίδαΤο έλαιο από τριαντάφυλλο είναι πλούσιο σε λινολεϊκό και λινολενικό οξύ κάτι που του προσδίδει σημαντικές αναπλαστικές ενυδατικές και μαλακτικές ιδιότητες ενώ ταυτόχρονα σχηματίζει ένα προστατευτικό φιλμ πάνω στην επιδερμίδαΣυντελεί στην αναδόμηση των κυττάρων βελτιώνοντας την υφή της επιδερμίδας Συσκευασίαml ΣυστατικάAqua Water Eau C Acid PEG Ester Glycerin Hexyldecanol C Alkyl Benzoate Titanium Dioxide Dicaprylyl Carbonate Pentylene Glycol Rosa Canina Fruit Oil Cetyl Alcohol Hydrogenated Olive Oil Myristyl Esters Macadamia Ternifolia Seed Oil PEG Methyl Glucose Sesquistearate Methyl Glucose Sesquistearate Imperata Cylindrica Root Extract Olea Europaea Olive Oil Unsaponiables AcrylatesC Alkyl Acrylate Crosspolymer Alcohol AlphaIsomethyl Ionone Alumina Aluminum Stearate Arginine Ascorbic Acid Ascorbyl Palmitate Benzoic Acid Benzyl Benzoate Benzyl Salicylate Butylphenyl Methylpropional Caprylyl Glycol Carbomer Citric Acid Dehydroacetic Acid Ethylhexylglycerin Hexyl Cinnamal Hexyldecanol Hexyldecyl Laurate Hydroxyisohexyl Cyclohexene Carboxaldehyde Isodecyl Salicylate Lactic Acid Lonicera Caprifolium Honeysuckle Flower Extract Lonicera Japonica Honeysuckle Flower Extract ParfumFragrance PEG PEG Hydrogenated Castor oil Phenoxyethanol Polyaminopropyl Biguanide Polyhydroxystearic Acid Sodium Phytate Tocopherol Tocopheryl Acetate Vitis Vinifera Grape Seed Extract Xanthan Gum


K00001774
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Candy Scrub & Mask 50ml

To Youth Lab Candy Scrub & Mask είναι ένα κρεμώδες πίλινγκ προσώπου και μάσκα μαζί το οποίο αφαιρεί αποτελεσματικά τα νεκρά κύτταρα, τους ρύπους και τις ακαθαρσίες, ενώ απελευθερώνει τους φραγμένους πόρους και τους εξυγιαίνει, δίχως να ερεθίζει την επιδερμίδα.

Filorga Universal Cream 100ml

Η κρέμα προσώπου της εταιρείας Filorga είναι μια 24ωρη κρέμα που μπορεί να φορεθεί πρωί και βράδυ, χωρίς να απαιτείται ξεχωριστά η χρήση κρέμας νυκτός. Είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος και για όλες τις ηλικίες.

Δράση: Ενυδάτωση

Όγκος: 100ml

Υφή: Cream

Lierac Lumilogie Double Concetrate 24ωρη Λεπτόρρευστη Κρέμα Προσώπου για Ατέλειες 2x15ml

Εμπνευσμένη από τη συνδυαστική αισθητική τεχνική LED + peeling, η Lumilogie παρέχει εξειδικευμένη λύση στη διόρθωση των κηλίδων σε κάθε στάδιο του σχηματισμού τους. Το διπλό της συμπύκνωμα αποτελείται από δύο μοναδικές συνθέσεις: μία για την ημέρα και μία για τη νύχτα. Στην καρδιά των συνθέσεων βρίσκονται τρία ενεργά συστατικά που δρουν στους τρεις τύπους

TIME-FILLER 5XP Correction Cream-Gel All Types of Wrinkles 50ml

Αντιρυτιδική Κρέμα Filorga Time-Filler Τζελ (50 ml) είναι ένα ποιοτικό προϊόν σχεδιασμένο για απαιτητικούς ανθρώπους που φροντίζουν την εικόνα τους και αναζητούν τα καλύτερα καλλυντικά για να αναδείξουν την ομορφιά τους. Εάν είστε ένας από αυτούς, τα προϊόντα Filorga 100% αυθεντικά είναι κατασκευασμένα για εσάς.

Χωρητικότητα: 50 ml

Μικτή επιδερμίδα

Λιπαρό Δέρμα

Lierac Lotion Ντεμακιγιάζ The Moisturizing 200ml

Λοσιόν ντεμακιγιάζ προσώπου της Lierac, κατάλληλη για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Έχει διαυγή όψη και λεπτόρευστη υφή, βασιζόμενη στη σύστασή της που περιέχει περισσότερο νερό και λιγότερα έλαια, συγκριτικά με τις άλλες μορφές καλλυντικών. Αφαιρεί τα υπολείμματα που αφήνει το μακιγιάζ στο δέρμα, αποτρέποντας το φράξιμο των πόρων και βοηθώντας το να αναπνεύσει καλύτερα. Ταυτόχρονα αποφεύγεται η πρόκληση φαγούρας, ερεθισμών, ερυθρότητας καθώς και διαφόρων άλλων δυσάρεστων για την επιδερμίδα συνεπειών.

Τύπος: Lotion

Περιοχή Χρήσης: Πρόσωπο

Χρήση: Ντεμακιγιάζ

Τύπος Επιδερμίδας: Όλοι οι Τύποι

Nuxe Nuxuriance Ultra Replenishing Cream Global Anti-Aging SPF20

Αντιγηραντική κρέμα ημέρας με πλούσια υφή που αναπλάθει και αναζωογονεί το δέρμα, ενώ αναδιαμορφώνει το οβάλ του προσώπου και λειαίνει τις ρυτίδες. Αφήνει το δέρμα απαλό, λείο και απαλά αρωματισμένο με ανθούς πορτοκαλιού, βατόμουρο και σανταλόξυλο. Περιέχει 94,1% συστατικά φυσικής προέλευσης και είναι κατάλληλη για ξηρά έως πολύ ξηρά δέρματα.

Vichy Aqualia Thermal Ενυδατική Κρέμα Προσώπου Νυκτός για Κανονικές Επιδερμίδες με Υαλουρονικό Οξύ 75ml

Ενυδατική κρέμα νύχτας και μάσκα 2 σε 1, με δροσερή υφή και υποαλλεργική σύνθεση. Ιδανική για γυναίκες κάθε ηλικίας με αφυδατωμένη επιδερμίδα που εμφανίζει σημάδια δυσφορίας και κόπωσης. Η Aqualia Thermal Night Spa δρα την νύχτα ενυδατώνοντας την επιδερμίδα σε βάθος. Κατάλληλη και για τις ευαίσθητες επιδερμίδες, καθώς είναι δοκιμασμένη υπό δερματολογικό έλεγχο και δεν περιέχει paraben.

Darphin Stimulskin Plus Renewal Αντιγηραντικό Serum Προσώπου 30ml

Ένα μεταξένιο συμπύκνωμα που συσφίγγει, φωτίζει άμεσα την επιδερμίδα και μειώνει ορατά τις γραμμές και τις ρυτίδες.

Συνδυάζοντας το ισχυρό Sea Emerald, ένα πολύτιμο φύκι που βοηθά στην ενίσχυση της παραγωγής φυσικού κολλαγόνου,την επαναστατική Commiphora Mukul και την Deep-Infusion Oil Technology, ο λεπτόρρευστος αυτός ορός βοηθά στη σμίλευση, τη σύσφιξη και αναζωογόνηση της επιδερμίδας.