Redermic [+] Yeux 15ml

Κωδικός: K00038814

Μάρκα: La Roche-Posay

23,44 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Eκτός αποθέματος - Κατόπιν παραγγελίας

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)
Αντιρυτιδική και συσφικτική κρέμα με Madecassoside για την περιόχη των ματιών Ειδική φροντίδα για ευαίσθητα μάτια δοκιμασμένη και σε χρήστες φακών επαφής Μία σύνθεση υψηλής τεχνολογίας για αποκατάσταση όλων των προβληματών που σχετίζονται με τους βιολογικούς μηχανισμούς γήρανσης του δέρματος χάρη στο υαλουρονικό όξυ τη βιταμινή C και το Madecassoside ένα μοναδικό συστατικό επανόρθωσης του δέρματος

K00038814
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Filorga Time Filler Αντιγηραντική Κρέμα Ματιών 15ml

Εμπνευσμένη από τις σύγχρονες ιατρικές μεθόδους για την περιποίηση της περιοχής των ματιών, η Filorga δημιούργησε ένα προϊόν που διορθώνει τα σημάδια της ηλικίας στην περιοχή αυτή για να «ανοίξει» και να ανανεώσει το βλέμμα.

Thank You Farmer Miracle Age Ενυδατική & Αντιγηραντική Κρέμα Ματιών κατά των Μαύρων Κύκλων 20gr

Κρέμα ματιών θρέψης πλούσιας υφής που προσφέρει σύσφιξη και τόνωση της ευαίσθητης περιοχής των ματιών. Μειώνει τις λεπτές γραμμές στην ευαίσθητη περιοχή των ματιών και σημάδια γήρανσης και δρα ενάντια στους μαύρους κύκλους ενώ προστατεύει από την εμφάνισή τους.

Κατάλληλη για όλους τους τύπους επιδερμίδας.

Synchroline Synchrovit Eyes & Lips 15ml

Η κρέμα ματιών της εταιρείας Synchroline είναι μια 24ωρη κρέμα που μπορεί να φορεθεί πρωί και βράδυ, χωρίς να απαιτείται ξεχωριστά η χρήση κρέμας νυκτός. Είναι κατάλληλη για ηλικίες 30+.

Δράση: Αντιγήρανση, Ενυδάτωση

Όγκος: 15ml

Υφή: Cream

Nuxe Super Αντιγηραντικό Serum Ματιών για Λάμψη 15ml

Ορός λάμψης ματιών με αντιγηραντική δράση της Nuxe, κατάλληλος για. Χάρη στη σύνθεσή του απορροφάται γρήγορα και εισχωρεί βαθύτερα στην επιδερμίδα σε σχέση με τις κρέμες προσώπου, παρέχοντας αντιγηραντική προστασία και αποκαθιστώντας τη χαμένη φωτεινότητα.

Περιοχή Χρήσης: Μάτια

Δράση: Αντιγήρανση, Λάμψη

Vichy Micellar Water Ντεμακιγιάζ Purete Thermale Mineral για Ευαίσθητες Επιδερμίδες 400ml

Καθαριστικό νερό για ενυδάτωση που ενδυναμώνει τον επιδερμιδικό φραγμό, δυναμώνει και προστατεύει από την ξηρότητα στο πρόσωπο και τα μάτια. Κατάλληλο για την ευαίσθητη επιδερμιδα

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ 04/2024

Origins Well Off Fast and Gentle Eye Makeup Remover 150ml

Υγρό ντεμακιγιάζ ματιών της Origins, κατάλληλο για ευαίσθητη επιδερμίδα. Αφαιρεί τα υπολείμματα που αφήνει το μακιγιάζ στο δέρμα, αποτρέποντας το φράξιμο των πόρων και βοηθώντας το να αναπνεύσει καλύτερα. Ταυτόχρονα αποφεύγεται η πρόκληση φαγούρας, ερεθισμών, ερυθρότητας καθώς και διαφόρων άλλων δυσάρεστων για την επιδερμίδα συνεπειών.

Darphin Prédermine Wrinkle Corrective Ενυδατική & Αντιγηραντική Κρέμα Ματιών 15ml

Κρέμα Prédermine Wrinkle Corrective της εταιρείας Darphin για το περίγραμμα των ματιών. Προσφέρει άμεση ενυδάτωση του δέρματος ακόμη και στην πιο ευαίσθητη περιοχή των ματιών και λειαίνει τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές

• Οφέλη: Ενυδάτωση & Αντιγήρανση

• Υφή: Κρέμα

• Όγκος: 15 ml

Nuxe Nuxuriance Gold Radiance Eye Balm 15ml

Balm Λάμψης για την περιοχή των ματιών
Η απόλυτη αντιγήρανση - Ξηρό Δέρμα, Αδυνατισμένο από την ηλικία
 
Αυτό το βάλσαμο με βιομιμιτική υφή εκχυλισμένο με χρυσαφένιους μικροανακλαστήρες αμέσως φωτίζει, θρέφει και απαλύνει την περιοχή του ματιού. Μέρα με τη μέρα, η περιοχή των ματιών φαίνεται πιο ομοιόμορφη και τα μάτια αναζωονημένα. Τόσο ενισχυμένη όσο και φρέσκια, η φόρμουλα χαρακτηρίζεται από ιδιαίτερη αίσθηση για τη φροντίδα αυτής της ευαίσθητης περιοχής.

Origins Ginzing Ενυδατική Κρέμα Ματιών με Χρώμα Warm κατά των Μαύρων Κύκλων με Υαλουρονικό Οξύ 15ml

Μία αναζωογονητική κρέμα ματιών που χαρίζει ορατή φωτεινότητα, μειώνοντας την εμφάνιση των μαύρων κύκλων και των ανεπιθύμητων πρηξιμάτων. Το βλέμμα γίνεται ξεκούραστο και λαμπερό και η υφή βελτιώνεται άμεσα. Κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος.

Οδηγίες Χρήσης

Εφαρμόστε απαλά γύρω από την περιοχή των ματιων.

La Roche Posay Waterproof Remover Υγρό Ντεμακιγιάζ Respectissime Eye Makeup για Ευαίσθητες Επιδερμίδες 125ml

Λοσιόν ντεμακιγιάζ ματιών για αφαίρεση αδιάβροχου μακιγιάζ. Αφαιρεί το μακιγιάζ χωρίς τρίψιμο των ευαίσθητων ματιών και η επιδερμίδα γύρω από τα μάτια δεν ερεθίζεται. Δεν περιέχει άρωμα και paraben. Δεν αφαιρείται με νερό.