• Μειωμένη τιμή

Phyto Phytocitrus Color Protect Radiance Mask 200ml

Κωδικός: 618059102271

Μάρκα: Phyto

26,90 €
16,14 € -40%
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Δεν υπάρχουν αρκετά προϊόντα σε απόθεμα


  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

Η πλούσια και κρεμώδης Phytocitrus Masque της Phyto, με υψηλή περιεκτικότητα σε αναδομητικά φυτικά έλαια, τρέφει σε βάθος την τρίχα. Προσφέρει τη ζωντάνια και τη λάμψη που τόσο έχουν ανάγκη τα ταλαιπωρημένα μαλλιά μετά τις βαφές και τα ντεκαπάζ . H Phytocitrus Masque με εκχύλισμα γκρέιπφρουτ, φυσικά όξινο, λειαίνει τέλεια τα λέπια της τρίχας προσφέροντας μοναδική λάμψη σε όλα τα μαλλιά. Εμπλουτισμένη με εκχύλισμα καρπών ιπποφαούς, που έχουν εξαιρετικές αντιοξειδωτικές και προστατευτικές ιδιότητες, η μάσκα PHYTOCITRUS σταθεροποιεί και κλειδώνει το χρώμα Συσκευασία: βαζάκι 200ml

Μετά το λούσιμο, σε νωπά μαλλιά, εφαρμόστε μικρή ποσότητα μάσκας στα μήκη και στις άκρες των μαλλιών σας.Αφήστε τη μάσκα να δράσει 2 με 5 λεπτά ανάλογα με την πυκνότητα και το πάχος της τρίχας.Ξεβγάλετε τα μαλλιά σας με άφθονο νερό.


618059102271
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 other products in the same category: