• Μειωμένη τιμή
Hei Poa - Monoi De Tahiti Moringa Λάδι Σώματος & Μαλλιών, 100ml
Hei Poa - Monoi De Tahiti Moringa Λάδι Σώματος & Μαλλιών, 100ml

HEI POA TAHITI MONOI OIL UMHEI - ELIXIR D’AMOUR 100ML

Κωδικός:

Μάρκα: HEI POA

14,60 €
11,68 € -20%
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Eκτός αποθέματος - Κατόπιν παραγγελίας

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

Το Hei Poa Monoi Oil Umhei Elixir D'Amour, περιλαμβάνοντας 7 αφροδισιακά φυτά από την Πολυνησία, αυτό το λάδι αποτελεί έναν πραγματικό ύμνο στην αποπλάνηση και τον έρωτα.

Μία σύνθεση των Πολυνησιακών λέξεων Umu (αφροδισιακός) και Hei (μπουκέτο λουλουδιών), το Umhei Monoi Oil "Elixir of Love" είναι ένας πραγματικός ύμνος στην αποπλάνηση και τον έρωτα, μία πρόσκληση επαγρύπνησης των αισθήσεων, μία ανάκληση αναμνήσεων αγάπης και επιθυμίας!

Χρήση

Για χρήση στο σώμα: Κάντε απαλό μασάζ σε όλο το σώμα σε στεγνό ή υγρό δέρμα.

Για χρήση στα μαλλιά: Κάνετε μασάζ σε στεγνά ή νωπά μαλλιά, αφήστε το για 15-20 λεπτά, προχωρήστε στο λούσιμο και στη συνέχεια ξεβγάλτε. Εναλλακτικά, εφαρμόστε μικρή ποσότητα στις άκρες των μαλλιών μετά το λούσιμο. Δε χρειάζεται ξέβγαλμα σε αυτή την περίπτωση.

Το Monoi είναι ένα φυσικό προϊόν πλούσιο σε λιπαρά οξέα, που στερεοποιείται σε θερμοκρασία κάτω των 24 ° C. Για να απολαμβάνετε πλήρως τα οφέλη του ακόμα και το χειμώνα, αφήστε το μπουκάλι για λίγο κάτω από τρεχούμενο ζεστό νερό Θα επανέλθει στην αρχική του μορφή με όλες τις ιδιότητές του αναλλοίωτες.

Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Klorane Anti-pollution Protective Conditioner With Aquatic Mint 150ml

Conditioner για προστασία χρώματος της Klorane, κατάλληλο για όλους τους τύπους μαλλιών, σε μορφή κρέμας. Διατηρεί και παρατείνει τη ζωντάνια του χρώματος στα μαλλιά, ενώ παράλληλα εμποδίζει το ξεθώριασμά τους.

Δράση : Προστασία Χρώματος

Τύπος Μαλλιών: Όλοι οι τύποι

Klorane Conditioner with Quinine 200ml

Μαλακτική και Δυναμωτική Κρέμα για μετά το λούσιμο με κινίνη και βιταμίνες B με τονωτική και αναζωογονητική δράση ξεμπλέκει τα μαλλιά. Βοηθά τα μαλλιά να ανακτήσουν τη δύναμη και τη λάμψη τους.

Nuxe Huile Prodigieuse Or Multi Purpose Face, Body & Hair Dry Oil 100ml

Ιριδίζον ξηρό λάδι περιποίησης για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά που διαθέτει μια ωραία υφή και άρωμα. Θρέφει, επανορθώνει και χαρίζει απαλότητα με 6 φυτικά έλαια και βιταμίνη. Χαρίζει μια διακριτική και χρυσαφένια λάμψη στην επιδερμίδα με πέρλες μαργαριταριού.

Vichy Dercos Nutrients Detox Ξηρό Σαμπουάν για Βαθύ Καθαρισμό για Όλους τους Τύπους Μαλλιών 150ml

Το Vichy Dercos Nutrients Detox Dry Shampoo είναι ένα εξισορροπιστικό ξηρό σαμπουάν κατά της λιπαρότητας, που προσφέρει εντατικό καθαρισμό και αναζωογόνηση των μαλλιών και του τριχωτού, χωρίς νερό. Για λιπαρά μαλλιά, ή μαλλιά που εκτίθενται καθημερινά στη ρύπανση.