Korres Σαμπουάν Γλυκύρριζα & Τσουκνίδα για Λιπαρά Μαλλιά 250ml

Κωδικός: K00042221

Μάρκα: Korres

8,56 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Eκτός αποθέματος - Κατόπιν παραγγελίας

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)
ΔράσηΣαμπουάν που ρυθμίζει τη λιπαρότητα χαρίζοντας στα μαλλιά στιλπνότητα και όγκο που διαρκείΤύπος μαλλιών Για λιπαρά μαλλιάΠληροφορίες Σαμπουάν με γλυκύρριζα και τσουκνίδα εκχυλίσματα από δίκταμο ματζουράνα και τσάι του βουνού βιολογικής καλλιέργειας από την Κρήτη Ρυθμίζει την λιπαρότητα και χαρίζει στα μαλλιά στιλπνότητα και όγκο που διαρκεί  Η Τσουκνίδα σε συνδυασμό με τη γλυκύρριζα ρυθμίζει την έκκριση σμήγματος αποκαθιστώντας την υγεία του τριχωτού και συμβάλλει στο να παραμένουν τα μαλλιά καθαρά για μεγαλύτερο διάστημα Δερματολογικά ελεγμένοΣυσκευασία mlΣυστατικά Aqua Water Eau Sodium Laureth Sulfate Cocamidopropyl Betaine Glycerin Cocamidopropyl Hydroxylsultaine Decyl Glucoside Parfum Fragrance CocoBetaine Sodium Lauryl Glucose Carboxylate Allantoin Ammonium Glycyrrhizate Benzyl Alcohol Biotin Dicaprylyl Ether Glyceryl Oleate Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride Hydrolyzed Nettle Leaf Extract Hydrolyzed Yeast Protein Lactic Acid Lactitol Lauryl Glucoside Levulinic Acid Niacinamide Origanum Dictamnus Extract Origanum Majorana Leaf Extract Panthenol Phenoxyethanol Polyquaternium Potassium Sorbate Pyridoxine HCl Sideritis Syriaca Extract Sodium Benzoate Sodium Cocoyl Isethionate Sodium Dehydroacetate Sodium Levulinate Sodium Methyl Cocoyl Taurate Tetrasodium Glutamate Diacetate Threonine Tocopherol Xylitol

K00042221
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

VICHY - Vichy Dercos Energising Shampoo Anti-Ηairloss με Aminexil 200ml

Το Energisant σαμπουάν κατά της τριχόπτωσης επαναφέρει τη ζωντάνια στα μαλλιά, αφήνοντας ευχάριστη υφή.
Το μόνο σαμπουάν που περιέχει Aminexil: αποκλειστικό μόριο ενάντια στη τριχόπτωση
Για άνδρες και γυναίκες με πρόβλημα τριχόπτωσης.

Apivita Oily Dandruff Σαμπουάν κατά της Πιτυρίδας για Λιπαρά Μαλλιά 250ml

Σαμπουάν κατά της ξηροδερμίας με σέλερι και πρόπολη. Καθαρίζει και αντιμετωπίζει την ξηροδερμία εξισορροπώντας τη χλωρίδα του τριχωτού και απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα. 

Παράλληλα ενυδατώνει το ξηρό τριχωτό και ανακουφίζει από τον κνησμό. Με σέλερι, αντιμικροβιακό εκχύλισμα πρόπολης, μέλι & αιθέριο έλαιο λεβάντας.

Hei Poa Milky Spray Detangling Nourishing 150ml

Γαλάκτωμα σε μορφή σπρέι για θρέψη και εύκολο ξεμπέρδεμα των μαλλιών. Προσφέρει θρέψη και επανόρθωση στα μαλλιά ενώ τα προστατεύει από τους εξωτερικούς επιθετικούς παράγοντες. Τα μαλλιά ξαναβρίσκουν όλη την απαλότητα και τη λάμψη τους. Με άρωμα καρύδας. Χωρίς ξέβγαλμα.