• Μειωμένη τιμή

Apivita Express Beauty Μάσκα για Βαθύ Καθαρισμό με Πράσινη Άργιλο 2x8ml

Κωδικός: K00000129

Μάρκα: Apivita

3,70 €
2,78 € -25%
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Αμεση παραλαβή/Παράδοση σε 1-3 εργάσιμες

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)
Μάσκα προσώπου για βαθύ καθαρισμό με πράσινη άργιλο Χάρη στις ιδιότητες της πράσινης αργίλου καθαρίζει σε βάθος τους πόρους και απομακρύνει την περίσσεια σμήγματος και αποτρέπει τη δημιουργία μαύρων στιγμάτων Η Αλόη οι πρωτεϊνες σιτάριου και τα αιθέρια έλαια λεβάντας καταπραϋνουν και αναζωογονούν την επιδερμίδα αφήνοντάς τη απαλή και λαμπερή Ιδανική για λιπαρές και μεικτές επιδερμίδες

K00000129
14 αντικείμενα
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Yellow Rose Lait Demaquillant BANANA 200ml

Γαλάκτωμα καθαρισμού με εκχυλίσματα Μπανάνας και Παπάγιας, κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος. 

Καθαρίζει σε βάθος την επιδερμίδα, αφαιρεί το make-up και αφήνει την επιδερμίδα δροσερή και απαλή.

Origins Clear Improvement Detoxifying Cleanser 150ml

Τζελ καθαρισμού προσώπου της Origins, κατάλληλο για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Με πυκνότερη σύνθεση και υδάτινη βάση, δημιουργεί αφρό και έπειτα ξεπλένεται με νερό. Καθαρίζει τη σκόνη και τους ρύπους από την επιδερμίδα, ρυθμίζοντας τη λιπαρότητα και ενισχύοντας την ενυδάτωσή της, κάνοντάς τη πιο λαμπερή.

Τύπος: Gel

Περιοχή Χρήσης: Πρόσωπο

Χρήση: Καθαρισμός

Τύπος Επιδερμίδας: Όλοι οι Τύποι

Thank You Farmer Υγρό Τόνωσης Rice Pure Essential Toner 200ml

Υγρό τόνωσης προσώπου της Thank You Farmer, κατάλληλο για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Επαναφέρει το pH του δέρματος στη φυσική του κατάσταση, η οποία συχνά διαταράσσεται μετά τον καθαρισμό, βοηθώντας την επιδερμίδα να “ισορροπήσει” και προετοιμάζοντάς την για ενυδάτωση.

Youth Lab. Oxygen Cleancing Milk Normal/Dry Skin 200ml

Γαλάκτωμα ντεμακιγιάζ προσώπου της Youth Lab., κατάλληλο για ξηρή επιδερμίδα. Με ήπια ενυδατική σύνθεση που δεν αφήνει κατάλοιπα, εφαρμόζεται με δίσκο βαμβακιού και έπειτα μπορεί να απομακρυνθεί χωρίς τη χρήση νερού. Αφαιρεί τα υπολείμματα που αφήνει το μακιγιάζ στο δέρμα, αποτρέποντας το φράξιμο των πόρων και βοηθώντας το να αναπνεύσει καλύτερα. Ταυτόχρονα αποφεύγεται η πρόκληση φαγούρας, ερεθισμών, ερυθρότητας καθώς και διαφόρων άλλων δυσάρεστων για την επιδερμίδα συνεπειών.

Darphin Intral Cleansing Milk With Chamomile 200ml

Απαλό γαλάκτωμα καθαρισμού που απομακρύνει απαλά αλλά σε βάθος το μακιγιάζ και τους ρύπους, ενώ παράλληλα ανακουφίζει και καταπραΰνει το δέρμα που ερεθίζεται εύκολα. Βασικά συστατικά: Εκχυλίσματα χαμομηλιού και κράταιγου, πολυσακχαρίτες.

Ιδανικές για το ευαίσθητο δέρμα με τάση για κοκκινίλες και ερεθισμούς, οι καταπραϋντικές συνθέσεις INTRAL μειώνουν την εμφάνιση της κοκκινίλας, επανορθώνουν και ενδυναμώνουν τη φυσική ασπίδα προστασίας του δέρματος. Αποτελέσματα: Ήρεμο και ανακουφισμένο δέρμα, με πιο ομοιόμορφο τόνο, πιο απαλή και ήρεμη χροιά και λιγότερους ερεθισμούς.

Απλώστε πρωί και βράδυ σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ. Κάντε ελαφρύ μασάζ με κυκλικές κινήσεις. Αφαιρέστε με χαρτομάντηλο ή ξεβγάλτε με νερό.

Συνδυάστε με την αντίστοιχη λοσιόν Intral Toner with Chamomile.

Origins Drink Up 10 Minute Hydrating Mask With Apricot & Swiss Glacier Water 75ml

Μάσκα προσώπου της Origins, η οποία έχει πλούσια σύνθεση και είναι κατάλληλη για κανονικές, ξηρές, καθώς και αφυδατωμένες επιδερμίδες. Εφαρμόζεται στο πρόσωπο και χρειάζεται ξέβγαλμα με νερό για τυχόν υπολείμματα της μάσκας που δεν έχουν απορροφηθεί. Χάρη στη σύνθεσή της με αυξημένη περιεκτικότητα σε συστατικά, εισχωρεί στις ανώτερες στοιβάδες του δέρματος εξαλείφοντας τα σημάδια κόπωσης.

Περιοχή Χρήσης: Πρόσωπο

Τρόπος Εφαρμογής: Κρέμα

Δράση: Αναζωογόνηση

Οι χρήστες που την έχουν αγοράσει την ξεχωρίζουν κυρίως γιατί έχει εύκολη εφαρμογή και αφαιρείται εύκολα.