Chicco Οδοντόβουρτσα Μπλε

Κωδικός: K00013126

Μάρκα: Chicco

3,26 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Eκτός αποθέματος - Κατόπιν παραγγελίας

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)
Πληροφορίες Ιδιαίτερα απαλές τρίχες που κάνουν μασάζ στα ούλα και καθαρίζουν τα δοντάκια Εργονομική λαβή από καουτσούκ που δεν γλιστρά για εύκολο κράτημα Διαθέσιμη σε χρώματα

K00013126
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Physiomer Baby Nasal Cleansing Spray 115ml

Ρινικό σπρέι ισότονο με 100% θαλασσινό νερό για νεογνά και μωρά 2 εβδομάδων που καθαρίζει, ενυδατώνει και ελευθερώνει τη ρινική κοιλότητα. Είναι επίσης ιδανικό για μικρά παιδιά ηλικίας έως 2 ετών.

Fresk Παιδικό Μαγιό Αντιηλιακή (UV) Μπλούζα για Κορίτσι Ροζ

Με αυτή την μακρυμάνικη μπλούζα της Fresk οι μέρες στην παραλία ή την πισίνα θα είναι πιο ευχάριστες!

Χάρη στην προστασία UV50 προστατεύει το ευαίσθητο δερματάκι του παιδιού από τον ήλιο. Επιπλέον, το ανθεκτικό υλικό, τα μακριά μανίκια και ο κοντός, όρθιος, γιακάς παρέχουν πρόσθετη αντιηλιακή προστασία.

Είναι κατασκευασμένο από ανακυκλωμένο νάυλον και ως εκ τούτου είναι η οικολογική εναλλακτική λύση σε σχέση με τις συμβατές μπλούζες με UV προστασία.

Καλέστε μας για το νούμερο!!

Χαρακτηριστικά:

UV προστασία 50+

Πλένεται στους 30 ° C 

Υλικό: ανακυκλωμένο νάυλον

Ezpz Σετ Φαγητού "Tiny" από Σιλικόνη Ροζ 4τμχ για 4+ μηνών

Σετ φαγητού της εταιρίας Ezpz, που θα διευκολύνει τα πρώτα γεύματα του παιδιού σας. Τα ειδικά σχεδιασμένα για παιδιά σετ φαγητού, είναι προσαρμοσμένα σε μια συγκεκριμένη ηλικιακή ομάδα, βοηθώντας το μωρό ή το μικρό παιδί να τρώει μόνο του, χωρίς βοήθεια. Με αυτό τον τρόπο καλλιεργείται η αντίληψη, αναπτύσσεται ο συντονισμός κινήσεων και ενθαρρύνεται η ανεξαρτησία του παιδιού, όσο μεγαλώνει.

Το σετ αυτό είναι κατασκευασμένο από σιλικόνη, η οποία είναι κατάλληλη για τρόφιμα και ασφαλής για τα παιδιά, αφού είναι άθραυστη. Πλένεται εύκολα στο πλυντήριο πιάτων.

Περιεχόμενα Σετ: Δίσκος, Κουτάλι, Ποτήρι

A Little Lovely Company Ανοξείδωτο Παγούρι Θερμός Rainbow σε Ροζ χρώμα 350ml

Το παγούρι της εταιρείας A Little Lovely Company είναι από ανοξείδωτο υλικό που δεν σπάει και δεν σκουριάζει με την πάροδο του χρόνου. Λόγω του υλικού του, δεν επηρεάζεται από τα όξινα ροφήματα όπως οι χυμοί φρούτων σε αντίθεση με το αλουμίνιο. Επιπλέον, είναι και θερμός το οποίο έχει την ιδιότητα να διατηρεί σταθερή την θερμοκρασία του υγρού για αρκετή ώρα

Pharmasept Αδιάβροχο Βρεφικό Αντιηλιακό Σετ "Heliodor" για Πρόσωπο & Σώμα σε Γαλάκτωμα με 50Spf 100ml

Πακέτο με βρεφική αντηλιακή κρέμα προσώπου & σώματος, μαζί με βρεφικό αφρόλουτρο, από την εταιρεία Pharmasept.

Heliodor Βaby Sun Cream SPF 50 100ml: Βρεφική αντηλιακή κρέμα υψηλής προστασίας SPF 50 που προσφέρει αποτελεσματική προστασία έναντι βλαβερών ακτινών (UVA, UVB, IR ακτινοβολία και blue light). Δρα αμέσως μετά την επάλειψη, έχει βιοδιασπώμενη σύνθεση, ευχάριστη υφή για εύκολη εφαρμογή, δεν αφήνει λευκά ίχνη και είναι ανθεκτική σε νερό και ιδρώτα.

Βaby Mild Bath 250ml: Απαλό βρεφικό αφρόλουτρο, χωρίς αλκάλια και σαπούνι, για σώμα και μαλλιά. Κατάλληλο για τον καθημερινό απαλό καθαρισμό της ευαίσθητης βρεφικής επιδερμίδας. Με φυτικά εκχυλίσματα, ενυδατικούς παράγοντες και βιταμίνες που προσφέρουν προστατευτική δράση από ερεθισμούς και ξηρότητα.

Ezpz Mini Cup 12m+ Blush

Ποτηράκι για παιδιά, της εταιρίας Ezpz, για να απολαμβάνουν τα μικρά σας τα αγαπημένα τους ροφήματα, κάθε στιγμή της ημέρας. Κατασκευασμένο από ανθεκτικό πλαστικό. Είναι κατάλληλο για παιδιά από 12 μηνών, με χωρητικότητα 118ml.

Υλικό: Πλαστικό

Χρώμα: Ροζ

Dock & Bay Quick Dry Summer Πετσέτα Θαλάσσης 200x90εκ.

Πετσέτα θαλάσσης από την Dock & Bay, για τις εξορμήσεις σας στην παραλία. Η σύνθεσή της είναι 100% βαμβάκι, ένα υλικό το οποίο καθιστά την πετσέτα ανθεκτική στην χρήση αλλά και απορροφητική καθώς επιτρέπει στο ύφασμα να αναπνέει, χωρίς να συγκρατεί την υγρασία.

Για τη φροντίδα της πετσέτας:

• Προτείνεται πλύση στους 30°C

• Σιδερώνεται σε χαμηλή θερμοκρασία

• Δεν ενδείκνυται η χρήση χλωρίου ή λευκαντικού

Διαστάσεις:

• Μήκος: 200εκ.

• Πλάτος: 90εκ.

• Βάρος: 475γρ.

Sophie La Girafe Bathtub Boat Μπουγελόφατσα για 6+ Μηνών

Οι μπουγελόφατσες της εταιρίας Sophie La Girafe, είναι μαλακές και εύκαμπτες ώστε να μπορούν να λυγίζουν από τα μικρά παιδικά χεράκια και να εκτοξεύουν νερό. Τα παιχνίδια μπάνιου αποτελούν τον πιο απλό και διαδραστικό τρόπο για να προσφέρουν έντονο παιχνίδι και ατελείωτη διασκέδαση ακόμη και σε περιορισμένους χώρους. Έχουν εκπαιδευτικό χαρακτήρα, μιας και βοηθούν το παιδί να εξασκήσει τις κινητικές του δεξιότητες ενώ παράλληλα, χάρη στα έντονά τους χρώματα, διεγείρουν τις οπτικές του αισθήσεις, κρατώντας το απασχολημένο κατά τη διάρκεια του μπάνιου. Τέλος, επιδρούν θετικά και στην ψυχολογία του παιδιού, καθώς το βοηθούν να εξοικειωθεί με το νερό και να βλέπει την ώρα του μπάνιου ως μία ευχάριστη διαδικασία.

Κατάλληλο για παιδιά ηλικίας 6+ μηνών.

Avenir Κούκλα Ραψίματος για Μπρελόκ Λάμα

Τα παιδιά θα λατρέψουν να δημιουργήσουν από μόνα τους ένα κουκλάκι με το DIY Sewing Kit της Avenir.

Είναι εύκολο να ράψετε και να ενώσετε τα κομμάτια που βρίσκονται στην κυλινδρική συσκευασία και στη συνέχεια να προσθέσετε το γέμισμα ώστε να δημιουργήσετε ένα αξιολάτρευτο κουκλάκι.

Απλά διαλέξτε το αγαπημένο σας ζωάκι και διακοσμείστε το δωμάτιο! Όλοι θα το αγαπήσουν!

Jabadabado: Ξύλινο πάρκινγκ αυτοκινήτων

Ο ανελκυστήρας διαθέτει κουμπί ελέγχου, ώστε να μπορείτε εύκολα να πηγαίνετε τα αυτοκίνητα στους διαφορετικούς ορόφους.

Το γκαράζ περιλαμβάνει 3 αυτοκίνητα και 1 ελικόπτερο.

Παίξτε με τους φίλους σας και δείτε ποιος θα φτάσει πρώτος στην ράμπα!

Κατάλληλο από 2 ετών.

Διαστάσεις: Συσκευασία 47*20*31εκ και Προϊό 44,5*29,5*36εκ