Chicco Κύπελλο Rolly Ροζ ή Πορτοκαλί 12m+

Κωδικός: K00048764

Μάρκα: Chicco

9,15 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Eκτός αποθέματος - Κατόπιν παραγγελίας

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)
Πληροφορίες Κύπελλο με απαλό στόμιο εργονομική λαβή δεν στάζει BPAΚατάλληλο για παιδιά ηλικίας μ

K00048764
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Sophie La Girafe Sophie La Girafe Gift Box 1 τμχ

Η Σόφι, η καμηλοπάρδαλη, σε μορφή μασητικού διεγείρει και τις 5 αισθήσεις του μωρού:

  • Όραση: Οι σκούρες και με μεγάλη αντίθεση βούλες σε όλο το σώμα της Σόφι, προσελκύουν την προσοχή του και ερεθίζουν την όραση του μωρού
  • Ακοή: Το μωρο χαίρεται με τη σφυρίχτρα στο σώμα της Σόφι, αλλά παράλληλα ερεθίζεται και η ακοή του
  • Αφή: Η απαλή αίσθηση της Σόφι διεγείρει ψυχολογικές και συναισθηματικές αντιδράσεις που καταπραϋνουν το μωρό και προωθούν την υγιή του ανάπτυξη και ευφορία
  • Όσφρηση: Η ιδιαίτερη μυρωδιά του καουτσούκ διεγείρει την όσφρηση
  • Γεύση: Η απαλή υφή της Σόφι και τα πολλά μασώμενα μέρη της δίνουν στο μωρό τεράστια ανακούφιση στα πονεμένα ούλα του, κατά τη διάρκεια της οδοντοφυϊας

Jabadabado Παιδικά Εργαλεία Teddy από Ξύλο για 3+ Ετών

Ξύλινα παιδικά εργαλεία από την εταιρία Jabadabado με τα οποία το παιδί μαθαίνει να αναγνωρίζει τι είναι απαραίτητο να διαθέτει κάποιος που είτε είναι μάστορας στο επάγγελμα είτε θέλει να μαστορέψει κάτι. Αναπτύσει την φαντασία του, αποκτά δεξιότητες κα μαθαίνει νέα πράγματα όπου μέρα με τη μέρα ενισχύουν την αυτοπεποίθηση του.

Woam by Kietla: Γυαλιά Ηλίου 4-6 ετών - Blue Sky

Παιδικά γυαλιά ηλίου unisex σε μπλε χρώμα από την εταιρεία KiETLA, τα οποία παρέχουν προστασία από τις επιπτώσεις που προκαλούν στα μάτια οι βλαβερές ακτίνες του ήλιου.

Πολυανθρακικοί φακοί κατηγορίας 3

Φίλτρο αντί UVA, UVB, UVC.

Ανθεκτικός, υψηλής ποιότητας σκελετός από πολυανθρακικό υλικό

Ελαφριά και άνετα χάρη στο Soft touch φινίρισμα

Διαθέσιμο σε 5 χρώματα

Ezpz Σετ Φαγητού "Tiny" από Σιλικόνη Ροζ 4τμχ για 4+ μηνών

Σετ φαγητού της εταιρίας Ezpz, που θα διευκολύνει τα πρώτα γεύματα του παιδιού σας. Τα ειδικά σχεδιασμένα για παιδιά σετ φαγητού, είναι προσαρμοσμένα σε μια συγκεκριμένη ηλικιακή ομάδα, βοηθώντας το μωρό ή το μικρό παιδί να τρώει μόνο του, χωρίς βοήθεια. Με αυτό τον τρόπο καλλιεργείται η αντίληψη, αναπτύσσεται ο συντονισμός κινήσεων και ενθαρρύνεται η ανεξαρτησία του παιδιού, όσο μεγαλώνει.

Το σετ αυτό είναι κατασκευασμένο από σιλικόνη, η οποία είναι κατάλληλη για τρόφιμα και ασφαλής για τα παιδιά, αφού είναι άθραυστη. Πλένεται εύκολα στο πλυντήριο πιάτων.

Περιεχόμενα Σετ: Δίσκος, Κουτάλι, Ποτήρι

Chilly's Thermos Sports Pastel Green 500ml

Το παγούρι θερμός της εταιρείας Chilly's είναι κατάλληλο τόσο για ζεστά όσο και για κρύα ροφήματα. Χρησιμοποιεί ενισχυμένη μόνωση από διπλό τοίχωμα προκειμένου η θερμοκρασία του περιεχομένου να διατηρηθεί για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα σε σχέση με τα θερμός μονού τοιχώματος. Με το επιστόμιο θα μπορέσετε να πιείτε το ρόφημά σας χωρίς να χρειάζεται να ξεβιδώσετε το καπάκι. Ιδιαίτερα βολικά σε περιπτώσεις γυμναστικής ή άθλησης.

Υλικό: Ανοξείδωτο

Χωρητικότητα: 0.5lt

Munchkin Δίχτυ Φαγητού Μωβ "Fresh Foo Feeder 11087" από Ύφασμα για 6+ μηνών

Δίχτυ φαγητού της εταιρείας Munchkin, στο οποίο μπορείτε να τοποθετήσετε μέσα κομμάτια φρούτου ή λαχανικών για να δοκιμάσει το μωρό σας καινούριες τροφές και νέες γεύσεις, χωρίς κίνδυνο πνιγμού. Το προϊόν είναι κατασκευασμένο από ύφασμα που το καθιστά ασφαλές για μωρά και παιδιά.

Fresk Dandellion Large Σχολική Τσάντα Πλάτης Νηπιαγωγείου σε Ροζ χρώμα

Σχολική τσάντα η οποία μπορεί να φορεθεί στην πλάτη, κατάλληλη για παιδιά νηπιαγωγείου της εταιρίας Fresk σε ροζ χρώμα.

H 1η μέρα ή η επιστροφή στα θρανία θα γίνει μία ευχάριστη εμπειρία για τους μικρούς σας αγαπημένους γιατί το babydream.gr σας προσφέρει μία ολοκληρωμένη συλλογή με τσάντες, τετράδια, σημειωματάρια, δοχεία φαγητού και άλλα πολλά σχολικά είδη...