Chicco Κύπελλο Drinky Ροζ ή Πορτοκαλί 6m+

Κωδικός: K00036909

Μάρκα: Chicco

9,15 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Eκτός αποθέματος - Κατόπιν παραγγελίας

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)
Πληροφορίες Κύπελλο με απαλό στόμιο εργονομική λαβή BPA Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν μπιμπερόν με την κατάλληλη θηλή Κατάλληλο για παιδιά ηλικίας μ

K00036909
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Fresk Παιδικά Παπουτσάκια Θαλάσσης Καφέ

Τα παπουτσάκια θαλάσσης πέρα από άκρως χρηστικά, έχουν σχεδιαστεί και για να παρέχουν άνεση στα παιδικά ποδαράκια. Προσφέρουν ασφάλεια μέσα στη θάλασσα, αποτρέποντας τους τραυματισμούς από αχινούς, πέτρες και βράχια, επιτρέποντας στο παιδί να αισθάνεται σιγουριά όταν πατάει έχοντας την ελευθερία να εξερευνεί. Η χρηστικότητά τους δεν περιορίζεται μόνο μέσα στο νερό αλλά κι έξω από αυτό. Το παιδί θα περπατάει άνετα στην παραλία χωρίς να ανησυχείτε ότι θα καεί ή θα πατήσει κάποιο αιχμηρό αντικείμενο. Το συγκεκριμένο παπουτσάκι, της εταιρίας Fresk, διατίθεται σε καφέ χρώμα. Επιτρέπει στο παιδί να αλωνίζει στα πέρατα, ικανοποιώντας την δημιουργικότητα και την περιέργειά του.

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ!

A Little Lovely Company Ανοξείδωτο Παγούρι Θερμός με Καλαμάκι Πολύχρωμο 350ml

Το παγούρι της εταιρείας A Little Lovely Company είναι από ανοξείδωτο υλικό που δεν σπάει και δεν σκουριάζει με την πάροδο του χρόνου. Λόγω του υλικού του, δεν επηρεάζεται από τα όξινα ροφήματα όπως οι χυμοί φρούτων σε αντίθεση με το αλουμίνιο. Επιπλέον, είναι και θερμός το οποίο έχει την ιδιότητα να διατηρεί σταθερή την θερμοκρασία του υγρού για αρκετή ώρα

A-Derma Exomega Control Emollient Cleansing Gel 2 in 1 500ml

Ειδικό σαμπουάν-αφρόλουτρο για βρέφη και παιδιά με ατοπικό δέρμα. Δεν περιέχει σαπούνι ωστόσο καθαρίζει σε βάθος την επιδερμίδα, χάρη στη σύνθεση 2 σε 1, δημιουργώντας έναν απαλό αφρό ο οποίος δεν τσούζει τα μάτια σε περίπτωση επαφής.

Κατάλληλο για το ευαίσθητο δέρμα

Κάνει τα μαλλιά μεταξένια και απαλά

Σέβεται το pH της επιδερμίδας και ξεπλένεται εύκολα

Δεν τσούζει τα μάτια

Υποαλλεργικό

Χωρίς σαπούνι, paraben και φαινοξυαιθανόλη

Απαλά αρωματισμένο

A Little Lovely Company Πλαστικό Παγούρι με Καλαμάκι Rainbows 450ml

Το παγούρι της εταιρείας A Little Lovely Company είναι από πλαστικό υλικό και αρκετά ελαφρύ. Λόγω του υλικού του μπορείτε να το πλένετε εύκολα και να το γεμίσετε με όλα τα είδη ροφημάτων, επίσης είναι ανθεκτικό σε χτυπήματα και πτώσεις. Διαθέτει ακόμη και καλαμάκι για την εύκολη και ελεγχόμενη ροή όταν πίνει το παιδί.

Υλικό: Πλαστικό

Καλαμάκι

Χωρητικότητα: 450ml

Klorane Μωρομάντηλα με Kαλέντουλα 3x70τμχ

Απαλά καθαριστικά μαντηλάκια, ειδικά σχεδιασμένα για την αποτελεσματική υγιεινή του μωρού. Εμπλουτισμένα με εκχύλισμα Καλέντουλας, αυτά τα μαντηλάκια είναι πολύ ανθεκτικά και καθαρίζουν απαλά το εύθραυστο δέρμα του μωρού.

Fresk Ανοξείδωτο Παιδικό Δοχείο Φαγητού Ροζ Μ18 x Π13 x Υ7cm

Παιδικό, ανοξείδωτο δοχείο φαγητού της εταιρείας Fresk σε ροζ χρώμα. Είναι κατάλληλο για την αποθήκευση και μεταφορά ενός πλήρους γεύματος στο σχολείο, στο πάρκο αλλά και στις σχολικές εκδρομές.

Ύψος: 7cm

Μήκος: 18cm

Πλάτος: 13cm

Kidzz Farm Milk Cow Bella Junior Φουσκωτό Χοροπηδηχτό Zωάκι

Η φουσκωτή Bella the cow έχει γίνει η αγαπημένη φίλη των παιδιών. Έχει μαλακά κέρατα και αυτάκια που το παιδάκι τα «μαγκώνει» εύκολα και έτσι το βοηθάει να κρατιέται καλά και να νιώθει ασφαλές.

Προτεινόμενη Ηλικία Κατασκευαστή:+ 12 μηνών 

Fresk Παιδικό Καπέλο Jockey Υφασμάτινο Αντιηλιακό για Κορίτσι Ροζ

Το καπέλο της Fresk είναι τύπου λεγεωνάριου, με προστασία UV50 και προστατεύει το κεφαλάκι, τα αυτάκια και το σβέρκο του παιδιού!  

Με την βοήθεια του πρακτικού κορδονιού, μπορείτε να ρυθμίσετε το καπέλο ώστε να εφαρμόσει τέλεια στο κεφαλάκι του και να μην γλιστράει.

Είναι κατασκευασμένο από ανακυκλωμένο νάυλον και ως εκ τούτου είναι η οικολογική εναλλακτική λύση σε σχέση με τα συμβατά καπέλα.

Χαρακτηριστικά:

UV προστασία 50+

Πλένεται στους 30 ° C 

Υλικό: ανακυκλωμένο νάυλον