Solgar E 400 IU Softgels 50S

Κωδικός: K00002917

Μάρκα: Solgar

20,36 €
με ΦΠΑ
Βιταμίνη E με αναμειγμένες τοκοφερόλες-αντιοξειδωτικό-καρδιαγγειακό σύστημα-επούλωση πληγών-γεννητικό σύστημα
Ποσότητα
Eκτός αποθέματος - Κατόπιν παραγγελίας

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)
Φυσικής πηγής βιταμίνη Ε ως dάλφα τοκοφερόλη με ανανεμιγμένες τοκοφερόλες Η βιταμίνη Ε έχει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση και μπορεί να είναι χρήσιμη στη διατήρηση της καλής υγείας του καρδιαγγειακού συστήματος στην προστασία από τοξικούς παράγοντες του περιβάλλοντος και στην ενδυνάμωση του ανοσοποιητικού συστήματος Η dάλφα τοκοφερόλη μαζί με τις ανανεμιγμένες τοκοφερόλες παρουσιάζει μεγαλύτερες αντιοξειδωτικές ιδιότητες σε σχέση με τη μεμονωμένη dάλφα τοκοφερόλη Σε μαλακές κάψουλες Λαμβάνετε μαλακή κάψουλα ημερησίως κατά προτίμηση με τα γεύματα

K00002917
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Quest Immune Q Life Συμπλήρωμα για την Ενίσχυση του Ανοσοποιητικού 30 ταμπλέτες

Συμπλήρωμα διατροφής με συνδυασμό των πιο σημαντικών βιταμινών και μετάλλων που προσφέρει τόνωση και ενέργεια, ενώ συμβάλλει στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος.

AM Health Smile Multivitamin 60 κάψουλες

Συμπλήρωμα διατροφής με βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία και υπερτροφές με πλήθος αντιοξειδωτικών ουσιών που προσφέρει τόνωση και ενέργεια, ενώ συμβάλλει στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος.

- Συνιστώμενη δοσολογία: 1 κάψουλα ημερησίως.

Lamberts Multi Guard Control 120Tabs

Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο υψηλής δραστικότητας συμπλήρωμα διατροφής που σχεδιάστηκε συγκεκριμένα για να βοηθήσει το σώμα να διατηρήσει μια πιο ομαλή ισορροπία των ενεργειακών αποθεμάτων μεταξύ των γευμάτων.

Lamberts A to Z Multivitamins 20 αναβράζοντα δισκία

Η Α-Ζ της Lamberts είναι μια φόρμουλα μίας ταμπλέτας την ημερησίως η οποία παρέχει σχεδόν όλα τα απαραίτητα μικροθρεπτικά συστατικά, πολλά εκ των οποίων στο 100% του RDA. Αποτελεί ένα συμπλήρωμα διατροφής, το οποίο παρέχει επίπεδα μικροθρεπτικών συστατικών με στόχο τη συντήρησή τους και συνίσταται για ηλικίες άνω των 13 ετών.

Αναβράζον πολυβιταμίνη με υπέροχη γεύση μάνγκο & ανανά και φυσικά ποιότητα Lamberts.

Δοσολογία: Μια αναβράζων ταμπλέτα την ημέρα.

Quest Vitamin C Timed Release Βιταμίνη για Ενέργεια & Ανοσοποιητικό 1000mg 90 ταμπλέτες

Παρέχει στον οργανισμό βιταμίνη C σε συνδυασμό με βιοφλαβονοειδή. Η βιταμίνη C μπορεί να μειώσει τις πιθανότητες εμφάνισης λοιμώξεων και κρυολογημάτων και είναι απαραίτητη για ένα υγιές ανοσοποιητικό σύστημα.Προστατεύει τα κύτταρα από οξειδωτικές βλάβες που προκαλούνται από τοξίνες και το περιβάλλον, είναι απαραίτητη για τη σύνθεση του κολλαγόνου κι επομένως ένα σημαντικό δομικό συστατικό για το συνδετικό ιστό του δέρματος (ελαστικότητα), τα αγγεία του δέρματος, τους τένοντες, τους συνδέσμους και τα οστά.Ενισχύει τη δραστηριότητα των αντι-στρες ορμονών, υποστηρίζει την καλή καρδιαγγειακή υγεία, διατηρεί τη χοληστερόλη σε καλά επίπεδα και αυξάνει την απορρόφηση του σιδήρου.

My Elements ΠΑΚΕΤΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ με Ester C 1000mg

My Elements ΠΑΚΕΤΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ με Ester C 1000mg Αναβράζουσα Βιταμίνη C, 20 eff.tabs & ΜΑΖΙ Immuneed Αναβράζουσα Φόρμουλα για το Ανοσοποιητικό Σύστημα, 20 eff.tabs : Ολοκληρωμένο Πακέτο για την Καλή Υγεία & την Ενίσχυση του Ανοσοποιητικού Συστήματος

Vitabiotics Immunace 30caps

Το Immunace της Vitabiotics είναι ένας μοναδικός ισχυρός συνδυασμός αντιοξειδωτικών και απαραίτητων θρεπτικών συστατικών που βοηθούν στην προστασία του ανοσοποιητικού και την άμυνα του οργανισμού.

BetterYou DLux 1000 Daily Vitamin D Βιταμίνη για Ανοσοποιητικό 1000iu 15ml

Το στοματικό spray βιταμίνης D3 , μπορεί να εγγυηθεί το βέλτιστο επίπεδο απορρόφησης από τον οργανισμό.Η βιταμίνη D είναι μία από τις πλέον σημαντικές βιταμίνες για τον οργανισμό, ζωτικής σημασίας τόσο για την σκελετική όσο και για την εξωσκελετική υγεία.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ 05/2024