Solgar D3 2200iu Vegicaps 50s

Κωδικός: K00016553

Μάρκα: Solgar

18,19 €
με ΦΠΑ
Η πιο βιοδιαθέσιμη μορφή βιταμίνης D
Ποσότητα
Eκτός αποθέματος - Κατόπιν παραγγελίας

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)
Σύμφωνα με επιστημονικές έρευνες η βιταμίνη D χοληκαλσιφερόλη είναι η πιο βιοδιαθέσιμη μορφή βιταμίνης D Η ενεργός μορφή της βιταμίνης D που χρησιμοποιεί ο οργανισμός υπεισέρχεται στην ενεργοποίηση διαφόρων σημαντικών βιολογικών διαδικασιών όπως στην κινητοποίηση του ασβεστίου και του φωσφόρου από τον οστικό ιστό στην απορρόφηση του ασβεστίου και του φωσφόρου από τις τροφές στην λειτουργία του θυρεοειδή και του παραθυρεοειδή αδένα στην λειτουργία του νευρικού συστήματος στην λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος Λαμβάνετε φυτοκάψουλα ημερησίως κατά προτίμηση με τα γεύματα

K00016553
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Lamberts A to Z Multivitamins 20 αναβράζοντα δισκία

Η Α-Ζ της Lamberts είναι μια φόρμουλα μίας ταμπλέτας την ημερησίως η οποία παρέχει σχεδόν όλα τα απαραίτητα μικροθρεπτικά συστατικά, πολλά εκ των οποίων στο 100% του RDA. Αποτελεί ένα συμπλήρωμα διατροφής, το οποίο παρέχει επίπεδα μικροθρεπτικών συστατικών με στόχο τη συντήρησή τους και συνίσταται για ηλικίες άνω των 13 ετών.

Αναβράζον πολυβιταμίνη με υπέροχη γεύση μάνγκο & ανανά και φυσικά ποιότητα Lamberts.

Δοσολογία: Μια αναβράζων ταμπλέτα την ημέρα.

Quest Vitamin C 1000mg & Zinc

Βασικά χαρακτηριστικά:

1000mg Βιταμίνη C

10mg Ψευδάργυρος

Ευχάριστη Γεύση Πορτοκάλι

Χωρίς Γλουτένη, Ζάχαρη & Λακτόζη

Συμπλήρωμα διατροφής με βιταμίνη C ενισχυμένη με ψευδάργυρο και άγριο τριαντάφυλλο για καλύτερη απορρόφηση και υψηλή βιοδιαθεσιμότητα.

Lamberts Vitamin C Time Release 1000mg 60 ταμπλέτες

Η Βιταμίνη C είναι απαραίτητη για ένα υγιές ανοσοποιητικό σύστημα, υγιή κόκαλα, δόντια και ούλα, καθώς επίσης βοηθά στο να διατηρηθούν σε κανονικά επίπεδα τα λιπίδια του αίματος και τα επίπεδα της χοληστερόλης.

A.Vogel Echinaforce Protect 40 ταμπλέτες

Συμπλήρωμα διατροφής με φρέσκια εχινάκια (Echinacea purpurea), η οποία χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση των κρυολογημάτων, του συναχιού, των ιώσεων και κάθε είδους λοιμώξεων. Έχει αντιιική, αντιβακτηριακή, αντισηπτική και αντιφλεγμονώδη δράση. Δρα απευθείας κατά των ιών

Προσθήκη στη σύγκριση menu BetterYou Vitamin C Daily Oral Spray 100mg 25ml

Συμπλήρωμα διατροφής σε υπογλώσσιο σπρέι με βιταμίνη C, βιταμίνη Β2 και σελήνιο που προσφέρει τόνωση και ενέργεια, ενώ συμβάλλει στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος. Με φυσική γεύση κεράσι και βατόμουρο.

Lamberts Multi Guard Control 120Tabs

Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο υψηλής δραστικότητας συμπλήρωμα διατροφής που σχεδιάστηκε συγκεκριμένα για να βοηθήσει το σώμα να διατηρήσει μια πιο ομαλή ισορροπία των ενεργειακών αποθεμάτων μεταξύ των γευμάτων.

Lamberts Vitamin Β-50 Complex 60 Tabs

Το Β-50 Complex είναι ένα υψηλής  περιεκτικότητας και ολοκληρωμένο σύμπλεγμα της ομάδας των Βιταμινών Β. Εκτός από την συνήθη σύνθεση, περιέχει επιπλέον το συστατικό inositol και το συστατικό που θεωρείται ‘τροφή για τον εγκέφαλο’, την choline.

Neubria Shine Mood Supplement Συμπλήρωμα για το Άγχος 60 κάψουλες

Βασικά χαρακτηριστικά:

22 Θρεπτικά Συστατικά

Νοοτροπικό Συμπλήρωμα

Συμπλήρωμα διατροφής που περιέχει βιταμίνες, μέταλλα και εξειδικευμένα βότανα, ειδικά σχεδιασμένο για τη διατήρηση καλής ψυχολογικής λειτουργίας.