Korres Κόκκινο Σταφύλι Αντηλιακή Κρέμα Προσώπου SPF50 με Χρώμα 50ml

Κωδικός: K00063360

Μάρκα: Korres

15,50 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Αμεση παραλαβή/Παράδοση σε 1-3 εργάσιμες

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

Αντιηλιακή/ αντιρυτιδική κρέμα ολοκληρωμένης καθημερινής φροντίδας με κλινικά αποδεδειγμένη δράση κατά των πανάδων, που προσδίδει ομοιόμορφο τόνο με χρώμα. Με φυτικά βλαστοκύτταρα κόκκινου σταφυλιού. Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος.                                                                                                     

Συστατικά & Οφέλη

  • Φυτικά βλαστοκύτταρα Κόκκινου Σταφυλιού: περιέχει αντιοξειδωτικές ανθοκυανίνες και προστατεύει την επιδερμίδα από τη φωτογήρανση, κύρια αιτία δημιουργίας ρυτίδων 
  • Εκχύλισμα Curcuma Longa από ρίζα Κουρκουμά: ρυθμίζει τη σύνθεση μελανίνης και έχει προληπτική και επανορθωτική δράση κατά των πανάδων
  • Εκχύλισμα garden cress &  ισοφλαβόνες σόγιας: μειώνουν την εμφάνιση πανάδων, ρυθμίζουν την έκκριση των χρωστικών, προσφέρουν λάμψη και ομοιόμορφο τόνο. Ενυδατώνουν και απαλύνουν ρυτίδες
  • Ενεργό εκχύλισμα από Κάρδαμο: ενισχύει τη σύνθεση του κολλαγόνου, ενυδατώνει την επιδερμίδα και απαλύνει την εμφάνιση ρυτίδων, χαρίζοντας λάμψη και ομοιόμορφο τόνο.
  • Βιταμίνη E: διαθέτει αντιοξειδωτικές και ενυδατικές ιδιότητες

K00063360
5 αντικείμενα
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

BetterYou DLux 1000 Daily Vitamin D Βιταμίνη για Ανοσοποιητικό 1000iu 15ml

Το στοματικό spray βιταμίνης D3 , μπορεί να εγγυηθεί το βέλτιστο επίπεδο απορρόφησης από τον οργανισμό.Η βιταμίνη D είναι μία από τις πλέον σημαντικές βιταμίνες για τον οργανισμό, ζωτικής σημασίας τόσο για την σκελετική όσο και για την εξωσκελετική υγεία.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ 05/2024

Vichy Aqualia Thermal Ενυδατική Κρέμα Προσώπου Νυκτός για Κανονικές Επιδερμίδες με Υαλουρονικό Οξύ 75ml

Ενυδατική κρέμα νύχτας και μάσκα 2 σε 1, με δροσερή υφή και υποαλλεργική σύνθεση. Ιδανική για γυναίκες κάθε ηλικίας με αφυδατωμένη επιδερμίδα που εμφανίζει σημάδια δυσφορίας και κόπωσης. Η Aqualia Thermal Night Spa δρα την νύχτα ενυδατώνοντας την επιδερμίδα σε βάθος. Κατάλληλη και για τις ευαίσθητες επιδερμίδες, καθώς είναι δοκιμασμένη υπό δερματολογικό έλεγχο και δεν περιέχει paraben.

Προσθήκη στη σύγκριση menu BetterYou Vitamin C Daily Oral Spray 100mg 25ml

Συμπλήρωμα διατροφής σε υπογλώσσιο σπρέι με βιταμίνη C, βιταμίνη Β2 και σελήνιο που προσφέρει τόνωση και ενέργεια, ενώ συμβάλλει στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος. Με φυσική γεύση κεράσι και βατόμουρο.

Vichy Dercos Nutrients Detox Ξηρό Σαμπουάν για Βαθύ Καθαρισμό για Όλους τους Τύπους Μαλλιών 150ml

Το Vichy Dercos Nutrients Detox Dry Shampoo είναι ένα εξισορροπιστικό ξηρό σαμπουάν κατά της λιπαρότητας, που προσφέρει εντατικό καθαρισμό και αναζωογόνηση των μαλλιών και του τριχωτού, χωρίς νερό. Για λιπαρά μαλλιά, ή μαλλιά που εκτίθενται καθημερινά στη ρύπανση.

Lierac Sunissime Protective Eye Care Anti-Age Global SPF50 3gr

Στικ προστασίας με φυσικά φίλτρα, που προσφέρει εξαιρετική αντηλιακή προστασία (UVA, UVB, Ορατή και Υπέρυθρη ακτινοβολία). Χάρη στο υαλουρονικό οξύ ενυδατώνει και λειαίνει την εύθραυστη επιδερμίδα στην περιοχή των ματιών. 

TerraNova Vitamin B12 Methylcobalamin 500mcg 50 φυτικές κάψουλες

Συμπλήρωμα διατροφής σε φυτικές κάψουλες με βιταμίνη B12 ως μεθυλοκοβαλαμίνη, κατάλληλη για χορτοφάγους και vegans.

Οφέλη:Συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος.Ενισχύει τη φυσιολογική ψυχολογική λειτουργία.

Σύνθεση: εμπλουτισμένη με χυμό και φύλλα παντζαριού, φύλλα και ρίζα πικραλίδας, ρίζα γεντιανής, ρίζωμα ginger, φύλλα μαϊντανού και πίτουρο ρυζιού.

 1 κάψουλα την ημέρα

Ημερομηνία λήξης:04/2022

Solgar Echinacea 100 φυτικές κάψουλες

Φυτικό συμπλήρωμα διατροφής που συμβάλλει στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, τονώνει την συνολική υγεία του οργανισμού και βοηθά σε περιπτώσεις κρυολογημάτων, γρίπης και μολύνσεων

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ 06/2024

Vichy Liftactiv Supreme Αντιγηραντική & Συσφικτική Κρέμα Προσώπου Νυκτός 50ml

Αντιρυτιδική κρέμα νύχτας με αποτέλεσμα lifting μεγάλης διάρκειας και συσφικτική φροντίδα. Η Liftactiv Nuit διορθώνει ακόμα και τις πιο βαθιές ρυτίδες, συσφίγγει την επιδερμίδα και μεταμορφώνει την υφή της.

Οι χρήστες που την έχουν αγοράσει την ξεχωρίζουν κυρίως γιατί έχει ωραίο άρωμα.

Elancyl My Coach Σετ Περιποίησης

Το Elancyl My Coach Αφρόλουτρο, χάρη στις ιδιότητες του Γκουαράνα, επανορθώνει τη λάμψη και το χρώμα του δέρματος, ενώ η καφεΐνη αποδεσμεύει τα λιπίδια. Η πλούσια σύνθεσή του, με κισσό αποσυμφορεί την επιδερμίδα και αναδεικνύει ένα σφριγηλό και τονωμένο δέρμα.