Filorga Scrub & Mask 55ml
Filorga Scrub & Mask 55ml

Filorga Scrub & Mask 55ml

Κωδικός:

Μάρκα: Filorga

56,00 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

FILORGA SCRUB & MASK 55ML Μάσκα διπλής δράσης : Απολέπιση και επανοξυγόνωση Η FILORGA καινοτομεί ξανά και δημιουργεί αυτή την μάσκα που βοηθά στην ((Ολική Επαναφορά)) του δέρματος. Σύνθεση : Εμπλουτισμένη με σφαιρίδια περλίτη, ένζυμα και ένα σύστημα μεταφοράς Ο2. Μηχανική απολέπιση : Τα σφαιρίδια περλίτη απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα και ((προστατεύουν)) την επιδερμίδα. Ενζυματική απολέπιση : Η Διαδικασία αυτή μιμείται την εμβρυακή ανάπτυξη. Διεγείρει την διαδικασία απολέπισης. Επανοξυγόνωση : Χάρη σ ένα σύστημα μεταφοράς Ο2 βελτίωνει την αναπνοή του δέρματος που ασφυκτιά. Οι χρονόσφαιρες του NCTF και υαλουρονικού οξέος διεγείρουν την ανανέωση των κυττάρων. Αποτέλεσμα : Καθαρίζει σε βάθος, συσφίγγει τους πόρους. Το δέρμα είναι λείο, απαλό και φωτεινό.

Πρόκειται πραγματικά για (ολική επαναφορά) του δέρματος.

Τρόπος Χρήσης : Απλώστε ένα παχύ στρώμα της μάσκας σε στεγνό και καθαρό δέρμα αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Κάντε μασάζ με απαλές κυκλικές κινήσεις για ένα λεπτό. Αφήστε τη να δράσει. Θα εμφανιστούν φυσαλίδες, γεγονός που σημαίνει ότι το προϊον γεμίζει Ο2.

Μόλις οι φυσαλίδες εξαφανιστούν (μετά από 5 λεπτά), ξεβγάλτε με νερό. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλους τους τύπους δέρματος από 1 έως 3 φορές την εβδομάδα. Συσκευασία : Βάζο Air Less 55ml


1 Αντικείμενο
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 other products in the same category: