• Μειωμένη τιμή
Yellow Rose PhytoLift Masque (50ml)
Yellow Rose PhytoLift Masque (50ml)

Yellow Rose PhytoLift Masque (50ml)

Κωδικός:

Μάρκα: YELLOW ROSE

21,00 €
16,80 € -20%
με ΦΠΑ

Ενυδατική, αλγινική peel-off μάσκα προσώπου σε μορφή ζελέ. Έχει δροσερή και απαλή υφή και είναι κατάλληλη για την περιποίηση όλων των δερμάτων.

Ποσότητα
Eκτός αποθέματος - Κατόπιν παραγγελίας

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

 Ενυδατική, αλγινική peel-off μάσκα προσώπου σε μορφή ζελέ. 

• Έχει δροσερή και απαλή υφή και είναι κατάλληλη για την περιποίηση όλων των δερμάτων. 

• Η πλούσια σύνθεσή της σε φυτικά και άλλα δραστικά συστατικά βοηθά στην ενίσχυση της ελαστικότητας και στη σύσφιγξη της επιδερμίδας, προσφέροντας ταυτόχρονα τόνωση και αποτελεσματική ενυδάτωση. 

• Η Phytolift Mask απλώνεται σε καθαρό δέρμα ομοιόμορφα στο πρόσωπο και το λαιμό, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Στη συνέχεια η μάσκα ψεκάζεται με τη ειδική λοσιόν ενεργοποίησης Phytolift Lotion προσέχοντας να μην έρθει σε επαφή με τα μάτια. 

Μετά τον ψεκασμό πλαστικοποιείται άμεσα το εξωτερικό στρώμα της μάσκας ενώ τα κατώτερα στρώματα της παραμένουν σε μορφή ενυδατικού ζελέ.

• Η πλαστικοποίηση του εξωτερικού στρώματος της μάσκας αφενός προκαλεί ένα ελαφρύ τέντωμα, αφετέρου δε λειτουργώντας σαν ‘skin patch’, αυξάνει την προσρόφηση των ενυδατικών και δραστικών συστατικών του ζελέ από το δέρμα, χαρίζοντας ενυδάτωση, τόνωση και σύσφιγξη.

Χρήση
• 1 με 3 φορές την εβδομάδα. 

• Απλώστε τη μάσκα, σε καθαρό δέρμα, ομοιόμορφα στο πρόσωπο και το λαιμό. Ψεκάστε (ή ταμπονάρετε) με τη λοσιόν Yellow Rose Phytolift Lotion (αποφεύγοντας τηνεπαφή με τα μάτια). Η μάσκα παραμένει για 15 με 20’ μέχρι να πλαστικοποιηθεί το ανώτερο στρώμα της, το οποίο και αφαιρείτε μονοκόμματα.Συνεχίστε κάνοντας μασαζ με το κατώτερο gel στρώμα της μάσκας για 2 με 3 λεπτά. Απομακρύνετε τα υπολείμματα του gel με βαμβάκι εμποτισμένο με νερό ή με τονωτική λοσιόν. 

• Εναλλακτικά εφαρμόστε μία γάζα πάνω από τημάσκα και έπειτα ψεκάστε με την Yellow Rose Phytolift Lotion.
Βασικά συστατικά
Λιποσώματα με Συνένζυμο Q10 και Καρνιτίνη
Ισχυρά αντιοξειδωτικά λιποσώματα τα οποία δεσμεύουν τις ελεύθερες ρίζες, βοηθούν στην οξυγόνωση των κυττάρων και προάγουν τη φυσική διαδικασία σύνθεσης Βιταμίνης Ε.
Βιταμίνη C
Ισχυρό αντιοξειδωτικό με λευκαντική δράση. Προσφέρει προστασία από τις ελεύθερες ρίζες, χαρίζει φωτεινότητα και παράλληλα ενεργοποιεί τη φυσική παραγωγή Κολλαγόνου στους ινοβλάστες, βελτιώνοντας την όψη της επιδερμίδας.
Λιποσώματα με εκχύλισμα από άνθη Τριφυλλιού
Περιέχουν φυτικές ισοφλαβόνες (αντιρυτιδική δράση) που ενεργοποιούν τον κυτταρικό μεταβολισμό. Οι ρυτίδες ομαλοποιούνται, η επιδερμίδα ενυδατώνεται και γίνεται λιγότερο εύθραστη.
Εκχύλισμα Αμαμελίδας
Φυσικό εκχύλισμα με δροσιστικές και ήπια στυπτικές ιδιότητες.
Εκχύλισμα Centella
Παρουσιάζει συσφιγκτική και αντιρυτιδική δράση.
Πρωτεΐνες Ρυζιού
Σχηματίζουν ένα φυσικό προστατευτικό φιλμ με συσφιγκτική και ενυδατική δράση.
Ειδικός Πολυσακχαρίτης
Σχηματίζουν ένα φυσικό προστατευτικό, συμβατό με την επιδερμίδα φιλμ με απαλυντική, συσφιγκτική και ενυδατική δράση.
d-Πανθενόλη (Προβιταμίνη B5)
Βελτιώνει την ικανότητα ενυδάτωσης του δέρματος (ενυδατικός παράγοντας μακράς διάρκειας), έχει επουλωτική και αναπλαστική δράση και απαλύνει από ερεθισμούς.
Αλλαντοΐνη
Θρεπτικός, απαλυντικός και επουλωτικός παράγοντας. Βοηθάει στην αποκατάσταση του κατεστραμμένου δέρματος και έχει αντιφλογιστικές ιδιότητες.
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

BetterYou DLux 1000 Daily Vitamin D Βιταμίνη για Ανοσοποιητικό 1000iu 15ml

Το στοματικό spray βιταμίνης D3 , μπορεί να εγγυηθεί το βέλτιστο επίπεδο απορρόφησης από τον οργανισμό.Η βιταμίνη D είναι μία από τις πλέον σημαντικές βιταμίνες για τον οργανισμό, ζωτικής σημασίας τόσο για την σκελετική όσο και για την εξωσκελετική υγεία.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ 05/2024

Apivita Face Scrub Ήπιας Απολέπισης με Βερίκοκο 50ml

Κρέμα -  scrub ήπιας απολέπισης με βερύκοκο. Περιέχει λεπτούς κόκκους από κουκούτσια βερίκοκου που απολεπίζουν απαλά την επιδερμίδα, απομακρύνοντας νεκρά κύτταρα και ρύπους χωρίς να αφυδατώνουν

Lierac Lift Integral Refill Κρέμα Προσώπου & Λαιμού Νυκτός με Υαλουρονικό Οξύ για Αντιγήρανση & Σύσφιξη 50ml

Ανταλλακτικό για συσφιγκτική κρέμα νύχτας που ενισχύει τη δομή του δέρματος δρώντας στα κύρια στοιχεία του, αλλά και στις γλυκοπρωτεΐνες που τα συνδέουν. Η επιδερμίδα ανακτά τη σφριγηλότητα, την ελαστικότητα και τη δομή της, για ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα lifting.

Darphin Ideal Resource Anti-Ageing & Radiance Renewing Pro Vitamin C & E Oil Concentrate 60caps

Βοτανικά έλαια που εγχέονται με μια συνέργεια αντιοξειδωτικής Pro-βιταμίνης C και E για τη διατήρηση της νεότητας του δέρματος έναντι εξωτερικών επιθέσεων για μια τέλεια λαμπερή επιδερμίδα, και ενίσχυση του δέρματος.

Συσκευασία: 60 Κάψουλες

Hei Poa Shower Cream Tropical Scent 150ml

Το αφρόλουτρο της Hei Poa με κρεμώδη υφή, προσφέρει ενυδάτωση & θρέψη ενώ παράλληλα περιέχει καθαριστικούς παράγοντες που φροντίζουν το δέρμα.

• Το προϊόν δεν περιέχει parabens

Οδηγίες Χρήσης

• Εφαρμόστε μικρή ποσότητα σε βρεγμένο δέρμα

• Ξεπλύνετε καλά

• Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια

• Μόνο για εξωτερική χρήση

Vichy Mineral 89 Σετ Περιποίησης για Ενυδάτωση με Καθαριστικό Προσώπου , Κρέμα Προσώπου & Νεσεσέρ 50ml

Πακέτο περιποίησης, της εταιρείας Vichy, ιδανικό για ξηρές επιδερμίδες.

Τα σετ περιποίησης είναι ένα έξυπνο και χρήσιμο δώρο για κάθε περίσταση.

Χρησιμοποίησε κάθε προϊόν του σετ σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης του.

Περιεχόμενα σετ: Καθαριστικό Προσώπου, Κρέμα Προσώπου, Νεσεσέρ

Δράση: Ενυδάτωση

Dreambaby Σετ Κουβαδάκι Παραλίας με Αξεσουάρ από Πλαστικό σε Μπλε Χρώμα (7τμχ)

Πλήρες σετ παιχνιδιών άμμου που περιλαμβάνει 1 κουβαδάκι χωρητικότητας 3 λίτρων, 1 τσουγκράνα, 1 φτυάρι, 1 κόσκινο, 2 κώνους παγωτού, 1 κουτάλι παγωτού

Σχεδιάστηκε για μεγάλη διασκέδαση με τη μικρότερη απαίτηση χώρου

Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας, ανθεκτικό πλαστικό, χωρίς BPA

Με εργονομικό σχεδιασμό

BetterYou B12 Boost 25ml

Η βιταμίνη Β12 ανήκει στο σύμπλεγμα βιταμινών Β. Συμμετέχει στην αιμοποίηση, στην υγεία του νευρικού συστήματος καθώς και βελτίωση και ενίσχυση της μνήμης. Έλλειψη βιταμίνης Β12 συνήθως συνοδεύεται και από έλλειψη βιταμίνη Β6 και προκαλεί μεγαλοβλαστική αναιμία και καρδιαγγεικά προβλήματα. Το συμπλήρωμα διατροφής Boost B12 Oral Spray χρησιμοποιεί την πλέον βιοδιαθέσιμη μορφή της Β12 (μεθυλοκοβαλαμίνη), μια φυσικά ενεργή μορφή για τον ανθρώπινο μεταβολισμό.

Χρήση

4 ψεκασμοί ημερησίως.

Συστατικά ανά 4 ψεκασμούς

Vitamin B12 1200 mcg

Chromium 40 mcg

Κατασκευαστής

BetterYou (Βιταμίνες)

Pharmasept Παιδικό Αφρόλουτρο "Kids Intim Foam" με Χαμομήλι για την Ευαίσθητη Περιοχή σε Μορφή Αφρού 200ml 5205122003549

Απαλός παιδικός αφρός για τον υγιεινό καθαρισμό της ευαίσθητης περιοχής, κατά την παιδική & προεφηβική ηλικία, με πατενταρισμένο σύστημα απόσμησης της Pharmasept, για τριπλή αποσμητική δράση.

Somatoline Cosmetic Ultra Intensive 7 Nights Slimming 400ml

Σύμπλεγμα φυσικών, ενεργών συστατικών με θαλάσσια άλατα, μείγμα κόκκινης και καφέ άλγης, εμπλουτισμένο με εσκίνη και εκχύλισμα ροζ πιπεριού που αξιοποιεί τη δεκτικότητα του δέρματος, κατά τη διάρκεια της νύχτας και βοηθάει στην καταπολέμηση του συσσωρευμένου τοπικού πάχους.

Filorga Σετ Περιποίησης

Η θεραπεία αντιγήρανσης, εξαιρετικά συμπυκνωμένη σε NCEF, ενσωματώνει για πρώτη φορά αναζωογονητικά δραστικά συστατικά σε ημερήσια δόση ισοδύναμη με μία μεσοένεση για να διορθώσει έντονα τις ρυτίδες, τη σφριγηλότητα και τη λάμψη σε μόλις 10 ημέρες!