Mavala Colorfix Σταθεροποιητικό - Λαμπρυντικό Βερνικιού 10ml
Mavala Colorfix Σταθεροποιητικό - Λαμπρυντικό Βερνικιού 10ml

Mavala Colorfix Σταθεροποιητικό - Λαμπρυντικό Βερνικιού 10ml

Κωδικός:

Μάρκα: MAVALA

8,47 €
με ΦΠΑ

Γυαλιστική θωράκιση βερνικιού.

Ποσότητα
Eκτός αποθέματος - Κατόπιν παραγγελίας

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

Το COLORFIX είναι διαφανής επίστρωση που εφαρμόζεται πάνω στο βερνίκι. Καθώς στεγνώνει μεταβάλλεται σε ανθεκτική ελαστική θωράκιση που δίνει μεγάλη διάρκεια και γυαλάδα στο βερνίκι και αποτρέπει το ξεφλούδισμά του.

Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

La Roche Posay Anthelios Pigment Correct Photocorrection Daily Αντηλιακό Προσώπου SPF50 με Χρώμα 50ml

Το αντηλιακό της La Roche Posay είναι σε μορφή κρέμας και προορίζεται για το πρόσωπο. Περιέχει χρώμα που μπορεί να προσφέρει ελαφριά κάλυψη σε σημάδια, δερματικές ατέλειες και δυσχρωμίες. Συστήνεται η εφαρμογή του πριν την έκθεση στον ήλιο, καθώς και η συχνή ανανέωσή του ειδικότερα μετά από εφίδρωση, κολύμπι ή σκούπισμα.

Περιοχή Χρήσης: Προσώπου

Δείκτης Αντιηλιακής Προστασίας (SPF): 50SPF

Υφή: Κρέμα

Χρώμα: Με Χρώμα

Fresk Παιδικό Καπέλο Jockey Υφασμάτινο Αντιηλιακό για Αγόρι Μπλε

Το καπέλο της Fresk είναι τύπου λεγεωνάριου, με προστασία UV50 και προστατεύει το κεφαλάκι, τα αυτάκια και το σβέρκο του παιδιού!  

Με την βοήθεια του πρακτικού κορδονιού, μπορείτε να ρυθμίσετε το καπέλο ώστε να εφαρμόσει τέλεια στο κεφαλάκι του και να μην γλιστράει.

Είναι κατασκευασμένο από ανακυκλωμένο νάυλον και ως εκ τούτου είναι η οικολογική εναλλακτική λύση σε σχέση με τα συμβατά καπέλα.

Χαρακτηριστικά:

UV προστασία 50+

Πλένεται στους 30 ° C 

Υλικό: ανακυκλωμένο νάυλον

Καλέστε μας για το μέγεθος!

Lavish Care Pomegranate Ενυδατική Κρέμα Σώματος 300ml

Κρέμα σώματος και χεριών με άρωμα ρόδι. Είναι προϊόν καθημερινής χρήσης για ενυδάτωση, προστασία και περιποίηση της επιδερμίδας των χεριών και του σώματος. Προστατεύει το δέρμα από περιβαλλοντικούς παράγοντες, απορρυπαντικά, χρώματα, σκόνες, ενώ ταυτόχρονα αντιμετωπίζει δερματικά προβλήματα ξηροδερμίας και σκληρού δέρματος.

Dreambaby Σετ Κουβαδάκι Παραλίας με Αξεσουάρ από Πλαστικό σε Μπλε Χρώμα (7τμχ)

Πλήρες σετ παιχνιδιών άμμου που περιλαμβάνει 1 κουβαδάκι χωρητικότητας 3 λίτρων, 1 τσουγκράνα, 1 φτυάρι, 1 κόσκινο, 2 κώνους παγωτού, 1 κουτάλι παγωτού

Σχεδιάστηκε για μεγάλη διασκέδαση με τη μικρότερη απαίτηση χώρου

Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας, ανθεκτικό πλαστικό, χωρίς BPA

Με εργονομικό σχεδιασμό

Quest Pregnal Bio Lact 30 κάψουλες & 60 ταμπλέτες

Συμπλήρωμα διατροφής σε διπλή συσκευασία που συνδυάζει πολυθρεπτικές ταμπλέτες με ασβέστιο και DHA κάψουλες, που προσφέρει τη μέγιστη διατροφική υποστήριξη κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ 01/2024

Adamah EIE Rhodiola 30ml

Το εκχύλισμα Ροδιόλας συμβάλλει στη ρύθμιση της διάθεσης βελτιώνοντας την απελευθέρωση νευροδιαβιβαστών όπως Σεροτονίνη, ντοπαμίνη και υποστηρίζει την μνήμη, μάθηση & την πνευματική απόδοση. Επίσης η ροδιόλα είναι εξαιρετικό αντιστρεσσογόνο μειώνοντας τόσο και σωματικές όσο και τις λειτουργικές επιδράσεις του άγχους και του στρες.

Origins Plantscription Youth Renewing Power Night Cream 50ml

Μία κρέμα νυκτός αντιγηραντικής δράσης που απαλύνει λεπτές γραμμές και ρυτίδες και επαναφέρει την φυσική ελαστικότητα της επιδερμίδας. Συμβάλλει ορατά στην επαναφορά της νεανικής όψης και ανζωογονεί. Το αποτέλεσμα είναι μία νεανική και φρέσκια επιδερμίδα που διαρκεί περισσότερο. Κατάλληλο για ξηρές, κανονικές και λιπαρές επιδερμίδες.

KiETLA BuZZ 6-9 Years Παιδικά Γυαλιά Ηλίου Black Polarized

Βασικά χαρακτηριστικά:

Μοντέρνο Στυλ

Ζιγκ Ζαγκ Βραχίονες

Άθραυστοι Φακοί & Σκελετός

Παιδικά γυαλιά ηλίου με ελαφρύ σκελετό σε κομψό οβάλ πλήρες πλαίσιο και φακούς κατηγορίας 3 που προστατεύουν 100% από την υπεριώδη ακτινοβολία.

Pharmasept Αδιάβροχο Παιδικό Αντιηλιακό "Heliodor" για Πρόσωπο & Σώμα σε Γαλάκτωμα με 50Spf 150ml

Αυτό το παιδικό αντιηλιακό "Heliodor", της εταιρείας Pharmasept, σε μορφή γαλακτώματος, διαθέτει υψηλή προστασία για το προσώπο και το σώμα από ακτίνες UVA/UVB για το ευαίσθητο παιδικό δέρμα. Εφαρμόστε πριν από την έκθεση στον ήλιο. Επαναλάβατε συχνά, χρησιμοποιώντας επαρκή ποσότητα, ιδίως μετά το κολύμπι, το σκούπισμα με πετσέτα και την έντονη εφίδρωση.

Solgar Vitamin D3 Βιταμίνη για Ανοσοποιητικό 1000iu 100 μαλακές κάψουλες

Συμπλήρωμα διατροφής της εταιρείας Solgar με βιταμίνη D3 οπού υποστηρίζει την άμυνα του οργανισμού και την υγεία οστών & μυών, ενώ συμβάλλει και στη γενικότερη ευεξία του οργανισμού.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ 06/2024