Mavala 002 Super Base Double Action 10ml
Mavala 002 Super Base Double Action 10ml

Mavala 002 Super Base Double Action 10ml

Κωδικός:

Μάρκα: MAVALA

8,74 €
με ΦΠΑ

Προστατευτική βάση διπλής δράσης. Μεγιστοποιεί την εφαρμογή και τη διάρκεια του βερνικιού και προστατεύει τα νύχια από το κιτρίνισμα.

Ποσότητα
Eκτός αποθέματος - Κατόπιν παραγγελίας

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Adamah Eie Equiseto 30ml

Υδροενζυματικό εκχύλισμα εκουιζέτου που συμβάλλει στην αποτοξίνωση του οργανισμού και προάγει την υγεία των αρθρώσεων, των οστών, των νυχιών και των μαλλιών.

Vichy Liftactiv Collagen Specialist Κρέμα Προσώπου Νυκτός για Αντιγήρανση, Σύσφιξη & Ανάπλαση 50ml

Κρέμα νύχτας με προοδευτική δράση και σύνθεση ενισχυμένη με πεπτίδια, βιταμίνη C και ρεσβερατρόλη φυσικής προέλευσης, γνωστή για την δράση της κατά του ανομοιόμορφου τόνου.

Thank You Farmer Be Beautiful CC Luminous Κρέμα Προσώπου Ημέρας με SPF30 για Ενυδάτωση 40ml

Η κρέμα προσώπου της εταιρείας Thank You Farmer είναι μια κρέμα ημέρας κατάλληλη για ηλικίες 30+. Ενδείκνυται για όλους τους τύπους δέρματος. Ανήκει στην κατηγορία των cc creams, είναι δηλαδή μια κρέμα με χρώμα η οποία μαζί με την ενυδάτωση προσφέρει κάλυψη σε ατέλειες και ερυθρότητα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε καθημερινή βάση αντί για make up, χωρίς να είναι όμως εξίσου καλυπτική.

Δράση: Ενυδάτωση

Όγκος: 40ml

Δείκτης αντιηλιακής προστασίας (SPF): 30SPF

Υφή: Cream

A Little Lovely Company Παιδική Τσάντα Πλάτης Πράσινη 23,5x10x30εκ.

Παιδική τσάντα πλάτης σε πράσινο χρώμα της εταιρείας A Little Lovely Company, κατάλληλη για τις εξωσχολικές δραστηριότητες του παιδιού, τις εκδρομές και τις βόλτες τα Σαββατοκύριακα. Μπορεί να μεταφέρει εύκολα τα αγαπημένα του παιχνίδια, το παγούρι του με το νερό και ότι άλλο χρειαστεί. Οι ιμάντες προσαρμόζονται στην πλάτη του κάθε παιδιού.

Origins GinZing Refreshing Scrub Cleanser 150ml

Κρέμα απολέπισης της Origins κατάλληλη για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Προσφέρει βαθύ καθαρισμό, χωρίς να προκαλεί ερεθισμούς ή τραυματισμό στο δέρμα. Απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα, καθαρίζει αποτελεσματικά τους πόρους, ανανεώνει και αφήνει το πρόσωπο πιο απαλό, λαμπερό και αναζωογονημένο.