Μειωμένη τιμή! KORRES MEN'S ESSENTIAL BLUGE SAGE ΑΡΩΜΑ 50ML & AFTERSHAVE 125ML

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΕΤ KORRES MEN'S ESSENTIALS ΑΡΩΜΑ ΑΝΔΡΙΚΟ VETIVER 50ML + ΔΩΡΟ AFTERSHAVE 125ML

Korres

Νέο

13,73 €

(Με φ.π.α.)

-50%

27,46 €

Περισσότερες πληροφορίες

Vetiver Root 
Με την απόσταξη των μακριών ριζών του τροπικού αυτού αγρωστώδους, παραλαμβάνουμε ένα αιθέριο έλαιο με ζεστό, πλούσιο άρωμα που προσομοιάζει αυτό εύφορου χώματος και νοτισμένου ξύλου. Η ευωδιά αυτή είναι γνωστή ως το ‘Λάδι της Ηρεμίας’ στην Ινδία. 
 
Green Tea
Το πράσινο τσάι προσφέρει μία αναζωογονητική αίσθηση –ένα αρωματικό μείγμα που ‘ξυπνά’ την επιδερμίδα και αποτελεί πηγή έμπνευσης, όπως υπαγορεύει η τέχνη της απόλαυσης του τσαγιού. 
 
Cedarwood
Ο κέδρος της οροσειράς του Άτλαντα, αιωνόβιο δέντρο που ενδημεί σε μεγάλα υψόμετρα, παράγει ξύλο περιζήτητο από την αρχαιότητα, λόγω της μεγάλης ανθεκτικότητας και της ευωδιάς του. Το ζεστό άρωμά του τονώνει τις διαθέσεις και χαλαρώνει το πνεύμα.

50ml

Μη λιπαρό γαλάκτωμα για τη φροντίδα μετά το ξύρισμα, με ρίζα Vetiver, Πράσινο τσάι και Κέδρο.

Με την απόσταξη των μακριών ριζών του Vetiver, παραλαμβάνουμε ένα αιθέριο έλαιο με ζεστό, πλούσιο άρωμα που προσομοιάζει αυτό εύφορου χώματος και νοτισμένου ξύλου. Η ευωδιά αυτή είναι γνωστή ως το Λάδι της Ηρεμίας στην Ινδία. 

Το Πράσινο Τσάι προσφέρει μία αναζωογονητική αίσθηση ένα αρωματικό μείγμα που ξυπνά την επιδερμίδα και αποτελεί πηγή έμπνευσης, όπως υπαγορεύει η τέχνη της απόλαυσης του τσαγιού. 
125ml